Πήγαν για λεύκανση δοντιών στην Τουρκία, ο ένας πέθανε και οι άλλοι δύο χαροπαλεύουν

πήγαν-για-λεύκανση-δοντιών-στην-τουρκ-1115915

Τρεις Ιρλανδοί ταξίδεψαν στην Τουρκία για να κάνουν λεύκανση δοντιών στη Μαρμαρίδα.

Μόνο που τελικά ο ένας θα έχανε τη ζωή του και οι άλλοι δύο παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 33χρονος Richard Molloy πέθανε το Σάββατο και οι φίλοι του, Declan Carson και Aaron Callaghan, δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο νοσοκομείο.

Για την ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail», δεν είναι σαφές τι ακριβώς προκάλεσε τον θάνατο του Richard Molloy από το Μπέλφαστ, γνωρίζουμε πάντως πως οι τρεις φίλοι είχαν πάει για λεύκανση δοντιών.

Ο αξιωματούχος Colin Bell, που βοηθά την οικογένεια να φέρει τη σορό του Molloy στην Ιρλανδία, δήλωσε στην «Belfast Telegraph»:

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο νεαρός πέθανε στην Τουρκία μετά το ταξίδι με τους δύο του φίλους. Είναι γνωστό πως είχαν ταξιδέψει για οδοντιατρική δουλειά, δεν ξέρουμε πώς συνέβη, αλλά κατέληξε με τον Richard νεκρό και τους άλλους δύο νεαρούς σε κρίσιμη κατάσταση».

Και συνέχισε: «Σε αυτή τη φάση, η αδερφή του έχει πάει στην Τουρκία και ήρθε σε επαφή με το γραφείο τελετών που κανονίζει τον επαναπατρισμό του Richard».

Εκπρόσωπος του Foreign Office δήλωσε πως «υποστηρίζουμε την οικογένεια ενός Βρετανού που πέθανε στην Τουρκία και είμαστε σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές».

Από την πλευρά της, η ιρλανδική κυβέρνηση ισχυρίστηκε πως «είναι σε γνώση μας η υπόθεση και παρέχουμε διπλωματική βοήθεια».

newsbeast.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook