Πιέζει για την εθνική οδό ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: Ας διαλέξει ο κύριος Αρναουτάκης, μας κοροϊδεύει ή είναι ανεπαρκής;

πιέζει-για-την-εθνική-οδό-ο-αλέξανδρος-811995

Στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, επιρρίπτει την ευθύνη για τις καθυστερήσεις στην αποκατάσταση της εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στο zarpanews.gr για το θέμα που ταλανίζει χιλιάδες Χανιώτες καθημερινά.

«Δυστυχώς έχει περάσει ενάμισης μήνας και ο δρόμος παραμένει κλειστός. Παρακολουθήσαμε ένα αλισβερίσι ευθυνών μεταξύ Υπουργείου και Περιφέρειας που προκάλεσε τεράστιες καθυστερήσεις και στο καθαρισμό του δρόμου αλλά και στην εκπόνηση της μελέτης για την αποκατάσταση του σημείου» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Ωστόσο, το τελευταίο έγγραφο του Υπουργείου αποδεικνύει ξεκάθαρα πως η ευθύνη ανήκει την Περιφέρεια. Συνεπώς, δυο τα τινά: Ή ο κ. Αρναουτάκης το γνωρίζει και μας κοροϊδεύει ή εννέα χρόνια τώρα δεν έχει καταφέρει να μάθει τις αρμοδιότητες του. Ας διαλέξει τι από τα δύο συμβαίνει.».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, καταλόγισε στον Περιφερειάρχη αδικαιολόγητη απραξία εδώ και 1,5 μήνα και τον κάλεσε να αναλάβει την ευθύνη ώστε να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία ο δρόμος, με εγγυημένη την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών.

Την ίδια, όπως διαπίστωσε, το οδικό δίκτυο στην παλαιά εθνική οδό είναι σε κακή κατάσταση και αδυνατεί να εξυπηρετήσει τον κυκλοφοριακό φόρτο που δέχεται καθημερινά ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στις τουριστικές επιχειρήσεις με τον κόσμο του τουρισμού να εκφράζει πλέον σοβαρές ανησυχίες για το τι μέλλει γενέσθαι.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Πιέζει για την εθνική οδό ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: Ας διαλέξει ο κύριος Αρναουτάκης, μας κοροϊδεύει ή είναι ανεπαρκής;

  1. Πραγματικά ντροπή για τον Σταύρο Αρναουτάκη.με όλα τα μεγάλα έργα στο Ηράκλειο και Χανιά Πλατανιά Κολυμβάρι κισσαμο χωρίς δρόμο.
    Θλίβομαι που τον ψήφισαν χαίρομαι που έβγαλε το πραγματικό του πρόσωπο.

  2. ωραιος ο νεος που φωναζει, ας ειναι ετσι να ειναι πραγματικα και μην μας βγει απλα… «μαναβης της λαικης» στο τελος οπως και οι αλλοι…

  3. Ο ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ…ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΟΡΑ? ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  4. Ο ΩΡΑΙΟΣ ΝΕΟ (ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ) ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΗ.
    ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
    ΠΡΟΚΕΙΤAI ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ;;;;;;
    Y.Γ.ΩΡΑΙΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ (ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ) ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΖΑΡΠακι ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΛΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook