Εκδρομή στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι και στο Φοινικόδασος με τον Σύλλογο «Δρόμοι Ζωής» – Πως θα δηλώσετε συμμετοχή

εκδρομή-στο-κουρταλιώτικο-φαράγγι-κα-1275155

Μία νέα δράση ετοιμάζει ο Σύλλογος «Δρόμοι Ζωής» την ερχόμενη Κυριακή. Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι με ενέργεια! Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος οργανώνει πορεία από το Κουρταλιώτικο Φαράγγι, έως το Φοινικόδασος.

Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «Δρόμοι Ζωής»

Τα σχολεία ανοίγουν όπου να’ ναι. Μικρά και μεγάλα παιδιά θα μπούνε σε νέο πρόγραμμα κι αυτό θέλει – δύναμη. Σας έχουμε την καλύτερη πρόταση για να αποχαιρετήσετε το καλοκαίρι που φεύγει, να γεμίσετε από τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που εκπέμπουμε και να συνεχίσετε.

Την προσεχή Κυριακή λοιπόν θα λάβει χώρα μια πορεία επική…

Μία πορεία από εκείνες που γίνονται μία φορά και τις θυμάσαι για όλη σου την ζωή.

Και αυτή την Κυριακή το πρόγραμμα μας προβλέπει μπάνιο, μόνο που αυτή τη φορά το τσαλαβούτημα θα ξεκινήσει 6 χιλιόμετρα πριν από την θάλασσα.

Συγκεκριμένα θα περάσουμε-κολυμπήσουμε το Κουρταλιώτικο Φαράγγι για να τερματίσουμε στη διάσημη και ιδιαίτερα εντυπωσιακή παραλία της Πρέβελης, με το μεγαλύτερο – μετά το Βαϊ – φοινικόδασος της Κρήτης.

Πανέμορφη πορεία εντός του ποταμού σε καταπράσινο τοπίο, σε ένα από τα πρώτα σε επισκεψιμότητα μέρη στην Κρήτη.

Θα χρειαστεί μαγιό, αθλητικά παπούτσια (που θα βραχούν) και όλος ο μεταφερόμενος εξοπλισμός πρέπει να είναι στεγανός σε πλήρη βύθιση στο νερό, επιθυμητή η χρήση μπατόν.

Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην παραλία.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μέρος της διαδρομής. Συγκεκριμένα είτε το πρώτο μισό αυτής (3χλμ), είτε το δεύτερο μισό, ή όλη την διαδρομή ή απλά να μεταβούν στο φοινικόδασος απευθείας και να ξεκινήσουν το μπάνιο τους σε αλμυρό νερό κατευθείαν.

Ώρες πορείας 2:30 + 2:30 Β.Δ. 1+ river trekking

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:30.

Ημέρα Κυριακή 5/09/2021.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 14:00 & 18:00 21:00.

Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι μη κατωχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική,

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101 Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook