Πεζοπορία στην Κίσαμο από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων

πεζοπορία-στην-κίσαμο-από-τον-ορειβατ-834809

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πολύωρη πεζοπορική εξόρμηση στο δυτικό άκρο της επαρχίας Κισσάμου, στην διαδρομή Φαλάσαρνα – Μπάλος Γραμβούσας – Αγία Ειρήνη – Καλυβιανή, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019.

Η πεζοπορία στην όμορφη αυτή παραθαλάσσια περιοχή θα γίνει σε κακοτράχαλο μονοπάτι, το οποίο έχει λίγα απότομα σημεία.

Οι συμμετέχοντες θα πεζοπορήσουν σε τμήμα της δυτικής πλευράς του ακρωτηρίου της Γραμβούσας, θα περάσουν από την πανέμορφη παραλία στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου και θα καταλήξουν στο γραφικό χωριό της Καλυβιανής.

Η θέα που προσφέρει η διαδρομή αυτή είναι υπέροχη, στην αρχή οι συμμετέχοντες θα αγναντέψουν από την δυτική ακτογραμμή του νομού μας προς την καταγάλανη θάλασσα και στην επιστροφή τους προς την Καλυβιανή θα απολαύσουν όμορφες εικόνες από την κατάλευκη οροσειρά των Λευκών Ορέων.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και ζεστά ρούχα, σκούφο ή καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 29/03.

Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Μάριος Παπαδάκης και Άννα Πατσιούρα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook