Πέτσας: Φιλόδοξο και ολοκληρωμένο το σχέδιο του δήμου Χανίων για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης | Video + Photos

πέτσας-φιλόδοξο-και-ολοκληρωμένο-το-σ-1219094

Ένα φιλόδοξο σχέδιο προτάσεων, για ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνη Τρίτσης» παρουσίασε στον κ. Στέλιο Πέτσα, ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης με αφορμή την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών στο δήμο Χανίων.

Πρόκειται για προτάσεις ύψους συνολικά 60 εκατομμυρίων ευρώ, που περιλαμβάνουν έργα τόσο του δήμου Χανίων, όσο και έργα προτεινόμενα από την ΔΕΥΑΧ.

Κατά τη διάρκεια της  παρουσίασης των προτάσεων ο κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης είπε πως πρόκειται για ώριμες προτάσεις από την πλευρά του δήμου Χανίων, ενώ σημείωσε πως σε ότι αφορά στα έργα της ΔΕΥΑΧ, αυτά αφορούν παρεμβάσεις που έχουν ενταχθεί στο προηγούμενο πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Για το πάρκο των Αγίων Απόστολων είπε οτι  η διαχειριστική μελέτη είναι ύψους 9 εκ ευρώ περίπου, χωρίς να περιλαμβάνει το θέατρο που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί εκεί και που με την πραγματοποιηθεί της θα αποσυμφορησει το κέντρο των Χανίων

Επίσης από τον δήμαρχο Χανίων τέθηκαν τα ζητήματα της υποστελέχωσης σε ότι αφορά στο προσωπικό του δήμου, καθώς και θέματα που αφορούν στην ναυαγοσωστική κάλυψη ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και της κάλυψης των παραλιών.

Από την πλευρά του ο κ. Πέτσας είπε πως πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο της δημοτικής αρχής, επισημαίνοντας πως «δεν βρισκόμαστε εδώ για να ψαλιδίσουμε έργα, αλλά για να τα αγκαλιάσουμε.»

Είπε δε ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Στη συνάντηση στο δημαρχείο Χανίων συμμετείχαν οι βουλευτές, Ντόρα Μπακογιάννη, Μανούσος Βολουδακης και Βασίλης Διγαλάκης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης, αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι δηλώσεις Πέτσα και Σημανδηράκη:

Οι προτάσεις του δήμου Χανίων για το Πρόγραμμα Α.Τρίτσης

One thought on “Πέτσας: Φιλόδοξο και ολοκληρωμένο το σχέδιο του δήμου Χανίων για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης | Video + Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook