Πετρούνιας: Η υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό, η αγκαλιά με τον Τεντόγλου και η “γκρίνια” της Μιλλούση | Video

Να αγκαλιάσει και να συγχαρεί τον Μίλτο Τεντόγλου ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας μόλις μπήκε στο Ολυμπιακό Χωριό στο Τόκιο. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης των κρίκων αποθεώθηκε με τη σειρά του από την υπόλοιπη ελληνική αποστολή στο Τόκιο και έδωσε την υπόσχεση για το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι το 2024.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προσθέτοντας ένα ακόμα στην ελληνική ομάδα, μετά τα δύο χρυσά του Στέφανου Ντούσκου και του Μίλτου Τεντόγλου

Ο «Αρχοντας των Κρίκων», αποθεώθηκε κατά την άφιξη του στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ ο πρώτος που πήρε αγκαλιά ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου.

Εν συνεχεία πήραν σειρά τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής, ενώ έδωσε και λόγο, στον οποίο έδωσε την υπόσχεσή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε στα μέλη της αποστολής τα εξής: “Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον κύριο Καπράλο, στον αρχηγό μας, στον προπονητή μου και σε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ”.

Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση με μια μικρή παρέμβαση ανέφερε: “Και τη γυναίκα μου ρε (γέλια)”. Μετά πήρε και πάλι τον λόγο ο Λευτέρης Πετρούνιας : “Εννοείται και τη γυναίκα μου, με συγχωρείς Βασιλική (γέλια). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένα μεγάλο κίνητρο να πάρουμε το χρυσό στο Παρίσι”.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/olympiako-horio-agkalia-tentogloy-petroynia-tokio?utm_source=iefimerida.gr&utm_medium=os&utm_campaign=os_notification_2019


iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ