Πετρούνιας: Η υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό, η αγκαλιά με τον Τεντόγλου και η «γκρίνια» της Μιλλούση | Video

πετρούνιας-η-υποδοχή-στο-ολυμπιακό-χω-1260624

Να αγκαλιάσει και να συγχαρεί τον Μίλτο Τεντόγλου ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας μόλις μπήκε στο Ολυμπιακό Χωριό στο Τόκιο. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης των κρίκων αποθεώθηκε με τη σειρά του από την υπόλοιπη ελληνική αποστολή στο Τόκιο και έδωσε την υπόσχεση για το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι το 2024.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προσθέτοντας ένα ακόμα στην ελληνική ομάδα, μετά τα δύο χρυσά του Στέφανου Ντούσκου και του Μίλτου Τεντόγλου

Ο «Αρχοντας των Κρίκων», αποθεώθηκε κατά την άφιξη του στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ ο πρώτος που πήρε αγκαλιά ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου.

Εν συνεχεία πήραν σειρά τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής, ενώ έδωσε και λόγο, στον οποίο έδωσε την υπόσχεσή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε στα μέλη της αποστολής τα εξής: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον κύριο Καπράλο, στον αρχηγό μας, στον προπονητή μου και σε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ».

Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση με μια μικρή παρέμβαση ανέφερε: «Και τη γυναίκα μου ρε (γέλια)». Μετά πήρε και πάλι τον λόγο ο Λευτέρης Πετρούνιας : «Εννοείται και τη γυναίκα μου, με συγχωρείς Βασιλική (γέλια). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένα μεγάλο κίνητρο να πάρουμε το χρυσό στο Παρίσι».

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/olympiako-horio-agkalia-tentogloy-petroynia-tokio?utm_source=iefimerida.gr&utm_medium=os&utm_campaign=os_notification_2019

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook