Πέτρος Φιλιππίδης: Νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

πέτρος-φιλιππίδης-νέες-αποκαλύψεις-γ-1412643

Στις 14 Απριλίου θα συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται ότι βίασε μία συνάδελφο του, ηθοποιό, το 2008, και μάλιστα δύο φορές και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο, το 2010 και το 2014.

Η υπεράσπιση θα υποβάλει ερωτήσεις στην πρώτη καταγγέλλουσα με την διαδικασία να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου.

Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ωστόσο θα είναι παρών, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης, Κική Πακιρτζίδου, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Το αν υπάρχουν θύμα ή θύματα θα το πει το δικαστήριο με την απόφασή του. Η καταγγέλλουσα λοιπόν του κυρίου Φιλιππίδη για βιασμό συνέχισε την κατάθεσή της κεκλεισμένων των θυρών. Ερωτήθηκε από τους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, από τον κύριο Δημητρακόπουλο, και συνεχίζει την κατάθεσή της στις 14 του μηνός όπου θα ερωτηθεί και από έμενα», είπε αρχικά η κα Πακιρτζίδου.

Και πρόσθεσε: «Θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να είναι οι πόρτες ανοιχτές δηλαδή, να είναι δημόσια η συνεδρίαση και να παρακολουθήσει ο κόσμος κι εσείς οι δημοσιογράφοι το τι έχει να πει η συγκεκριμένη μηνύτρια – καταγγέλλουσα».

Όσον αφορά την υγεία του, σημείωσε: « Ο Πέτρος Φιλιππίδης λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, έχει προβλήματα υγείας, αλλά το κρίσιμο είναι να είναι παρών στο δικαστήριο και με τη βοήθεια των γιατρών θα συνεχίσει να είναι παρών».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook