Πέτρος Φιλιππίδης: Η καθημερινότητά του στη φυλακή – Ποιος τον επισκέπτεται

πέτρος-φιλιππίδης-η-καθημερινότητά-τ-1258243

Εγκλιματισμένος φαίνεται στις φυλακές της Τρίπολης, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος ο Πέτρος Φιλιππίδης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη για τον ΑΝΤ1, ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού «ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση τις πρώτες ημέρες, όμως εγκλιματίστηκε και τώρα προαυλίζεται, κυρίως με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και με μικρή ομάδα άλλων κρατούμενων».

«Στα επισκεπτήρια δέχεται κυρίως την γυναίκα του», είπε ο δημοσιογράφος, λέγοντας ότι ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν τον έχει επισκεφθεί ο γιος του στην φυλακή.

Για την περιβόητη θεατρική παράσταση, που λέγεται ότι έχουν αναλάβει μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέρθηκε ότι ο διευθυντής των Φυλακών πρότεινε να γίνει μια παράσταση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν θετικός σε αυτή την πρόταση και έτσι σχηματίστηκε μια θεατρική ομάδα από 8-10 άτομα. Στη συνέχεια έγινε κρούση και στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος είπε ότι δεν θα ήθελε να πάρει μέρος, γιατί “ίσως δεν θα ήταν και σωστό”, αλλά και διότι είχε ήδη σχηματιστεί η θεατρική ομάδα και θα έπρεπε να αλλάξει η σύνθεση της.

Το απολογητικό υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη

Ως θύμα εμμονικών γυναικών παρουσιάζει τον εαυτό του ο Πέτρος Φιλιππίδης στο απολογητικό του υπόμνημα και απορρίπτει το «βαρύ» κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απολογήθηκε στις 27 Ιουλίου κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας, ωστόσο τα όσα είπε δεν έπεισαν τις Αρχές κι έτσι αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, με τον ηθοποιό να μεταφέρεται στις φυλακές Τρίπολης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, κάνοντας λόγο για σχέδια εκδίκησης εναντίον του και υποστηρίζοντας πως σε μία περίπτωση όχι μόνο δεν επιτέθηκε ο ίδιος στη συνάδελφό του, αλλά ήταν η γυναίκα εκείνη που του «όρμησε».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook