Πετρέλαιο θέρμανσης αντί για κίνησης στο κολυμβητήριο Χανίων

πετρέλαιο-θέρμανσης-αντί-για-κίνησης-1587744

Μεγάλη εξοικονόμηση στο καύσιμο που χρησιμοποιείται για την θέρμανση των δεξαμενών στο κολυμβητήριο Χανίων φέρνει ο νόμος 5025 που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο, προβλέπεται ότι μπορεί πλέον το ΕΑΚ Χανίων να προμηθεύεται πετρέλαιο θέρμανσης αντί κίνησης, που γινόταν μέχρι σήμερα, κάνοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλη εξοικονόμηση στα χρήματα που δαπανούνταν μέχρι σήμερα, καθώς η τιμή του θέρμανσης είναι πολύ πιο χαμηλή.

Αναλυτικά:

Άρθρο 24

Θέρμανση κολυμβητικών δεξαμενών

1.Κατά παρέκκλιση της περ. β) της παρ. 2 του άρθρου 73 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (ν. 2960/2001, Α’ 265), οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοσίου, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, επιτρέπεται να χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης για τη θέρμανση του νερού χρήσης και του νερού των κολυμβητικών δεξαμενών τους.

2. Η παρ. 1 εφαρμόζεται και στις περιπτώσεις ενεργών συμβάσεων προμήθειας πετρελαίου κίνησης, καθώς και στις περιπτώσεις διαγωνισμών σε εξέλιξη ή διαγωνισμών που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά δεν έχουν μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος συμβασιοποιηθεί. Στις περιπτώσεις αυτές, όπου αναφέρεται προμήθεια πετρελαίου κίνησης επιτρέπεται η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης.

zarpanews.gr

One thought on “Πετρέλαιο θέρμανσης αντί για κίνησης στο κολυμβητήριο Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook