Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που δολοφόνησε τον νονό του – Τον πήγαν σηκωτό στον ανακριτή | Photos + Video

προφυλακίστηκε-ο-21χρονος-που-δολοφόνη-976933

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 21χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του, στην περιοχή των Πετραλώνων.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του νεαρού με ομόφωνη γνώμη, ενώ οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να κριθεί εάν χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ενταση κατά τη μεταγωγή του

Σημειώνεται ότι την ώρα της μεταγωγής του νεαρού δημιουργήθηκε ένταση καθώς ο 21χρονος αρνιόταν να βγει από το αυτοκίνητο της αστυνομίας, καλώντας σε βοήθεια.

iefimerida.gr 

Ο φερόμενος ως δράστης τεμάχισε τον νονό του με έναν μπαλτά τον οποίο και υπέδειξε στους αστυνομικούς. Κατά τη διάρκεια της ομολογίας του ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να υπέδειξε το φονικό όπλο το οποίο και κατά πληροφορίες εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της οδού Πανδώρου. Πρόκειται για ένα μπαλτά ο οποίος φέρεται να ανευρέθηκε στο πατάρι του διαμερίσματος.

Ο 52χρονος ήταν φιλοξενούμενος της κουμπάρας και του βαφτισιμιού του, στο σπίτι τους, στα Πετράλωνα.

Το χρονικό της δολοφονίας στα Πετράλωνα

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο (28.12.2019), ύστερα από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς, αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες ημέρες. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο σπίτι ήταν και η μητέρα του 21χρονου, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν επέστρεψε, της είπε ότι τον σκότωσε.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook