Πετράλωνα: Με μπαλτά τεμάχισε τον νονό του ο 21χρονος – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

πετράλωνα-με-μπαλτά-τεμάχισε-τον-νονό-860059

Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκε τη Δευτέρα ο 21χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Ο νεαρός, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας, φέρεται να ισχυρίζεται πως δολοφόνησε τον νονό του ενώ κοιμόταν στο σπίτι τους στα Πετράλωνα γιατί ξυλοκοπούσε τη μητέρα του.

Μάλιστα, εμφανίζεται να περιέγραψε πως αφού τεμάχισε το πτώμα του 52χρονου το έβαλε σε τέσσερις μαύρες σακούλες και το πέταξε σε δυο κάδους σκουπιδιών.

«Τον σκότωσα και τον τεμάχισα. Μετά βγήκα από το σπίτι και τον πέταξα στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή θα γινόταν» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ωστόσο, παρά τις εντατικές έρευνες των αρχών στον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη του 52χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς το φονικό όπλο το οποίο φέρεται να εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της οδού Πανδώρου. Πρόκειται για ένα μπαλτά ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο πατάρι του σπιτιού.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη συνοδεία αστυνομικών και χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο. Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του ο 21χρονος, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 12ο τακτικό ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή 3 Ιανουαρίου.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook