Πεθερά ευνούχισε το γαμπρό της γιατί καθυστερούσε τη διατροφή στην κόρη της – Πέταξε απ’ το παράθυρο τα γεννητικά του όργανα

πεθερά-ευνούχισε-το-γαμπρό-της-γιατί-κ-908484

Φρικτό θάνατο από τα χέρια της πρώην πεθεράς του και του φίλου της βρήκε ένας 32χρονος στη Ρωσία επειδή… καθυστερούσε να πληρώσει τη διατροφή στην κόρη της.

Ο Ντμίτρι Μπογκντάνοφ είχε πάει στο σπίτι της 49χρονης στην πόλη Νογκορόντ αφού αυτή την προσκάλεσε για ένα ποτό.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία, ξέσπασε καβγάς και τότε η γυναίκα άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, μαχαίρωσε αρκετές φορές τον 29χρονο και στη συνέχεια τον ευνούχισε πετώντας από το παράθυρο τα γεννητικά του όργανα.

Μετά την γυναίκα, το μαχαίρι πήρε ο φίλος της ο οποίος συνέχισε να χτυπάει τον Μπογκντάνοφ καταφέροντας του συνολικά 27 μαχαιριές.

Απόλυτα ψύχραιμη παρά την αγριότητα της πράξης της η 49χρονη τηλεφώνησε στην κόρη της και της ανακοίνωσε την δολοφονία του πρώην συζύγου της.

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του 29χρονου κάλεσε αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν και την 49χρονη και τον φίλο της.

Η δολοφόνος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον πρώην γαμπρό της γιατί δεν στήριζε την κόρη της και καθυστερούσε τις πληρωμές της διατροφής.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook