Πέθανε στα 52 της η γνωστή ηθοποιός Helen McCrory

πέθανε-στα-52-της-η-γνωστή-ηθοποιός-helen-mccrory-1207797

H πρωταγωνίστρια του «Peaky Blinders», Helen McCrory, πέθανε σε ηλικία 52 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, όπως επιβεβαίωσε ο σύζυγός της, Damian Lewis. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στην ταινία του James Bond «Skyfall» και στον Χάρι Πότερ.

Ο σύζυγός της και ηθοποιός Damian Lewis επιβεβαίωσε τα τραγικά νέα στο Twitter. «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι μετά από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και δυνατή Helen McCrory πέθανε στο σπίτι μας, περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς. Πέθανε όπως έζησε. Ατρόμητα. Είμαστε πολύ τυχεροί που την είχαμε στη ζωή μας».

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τη Manon που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2006 και τον Gulliver, ο οποίος γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2007.

Μάλιστα, είχαν εμφανιστεί πριν ένα μήνα στην εκπομπή «Good Morning Britain» για να μιλήσουν για το φιλανθρωπικό τους έργο. Το ζευγάρι κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο λίρες για τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στη μάχη με τον κορωνοϊό.

H Helen McCrory γεννήθηκε στο Πάντινγκτον το 1968. Ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο όπου επαινέθηκε για τους ρόλους της στην Trelawny των «Wells» και τον θείο Vanya.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε σε μια σειρά ταινιών που την έκαναν διάσημη. Πρωταγωνίστησε ως Bellatrix Lestrange στον «Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα», αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω εγκυμοσύνης. Αφού αντικαταστάθηκε από την Helena Bonham Carter, η Helen επέστρεψε ως αδελφή της Bellatrix, Narcissa Malfoy στην ταινία «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ».

Το 2013, ανέλαβε τον ρόλο της Polly Grey στην επιτυχημένη σειρά Peaky Blinders. Ο χαρακτήρας της είναι η θεία των αδελφών Shelby και ο… ανεπίσημος επικεφαλής της οικογένειας.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook