Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος

πέθανε-σε-ηλικία-89-ετών-ο-ηθοποιός-μπάμ-1030342

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος, για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού Θεάτρου. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους», αναφέρεται στην ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου του 1931. Τα παιδικά του χρόνια ήταν πολύ δύσκολα καθώς αυτός και η οικογένειά του πέρασαν Κατοχή. Μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ ο πατέρας του πέθανε στα 38 του χρόνια. Είχε αρκετά αδέρφια και μια σπουδαία μάνα, που ενώ ήταν αγράμματη, ήταν πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος.

Έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως το Μινόρε της Αυγής, Τα ψάθινα καπέλα, Γιούγκερμαν, Είσαι το ταίρι μου και πάρα πολλές άλλες. Πολλές ήταν και οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες συμμετείχε, μεταξύ αυτών οι: Έτερος εγώ, Ένα τραγούδι δε φτάνει, Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο κ.α.

Μεγάλη του αγάπη ήταν το θέατρο: Όρνιθες, Η επιστροφή Θεσμοφοριάζουσες, Κατάδικός μου, Ο άλλος Αλέξανδρος, Ο υπάλληλος, Το πανταλόνι, Φοιτηταί, είναι μερικές μόνο από τις παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook