Πέθανε η σπουδαία Χανιώτισσα Τούλα Γωνιωτάκη – Παπαδάκη

πέθανε-η-σπουδαία-χανιώτισσα-τούλα-γω-1606005

Μεγάλη θλίψη σκορπίζει στην κοινωνία των Χανίων η είδηση του θανάτου της Τούλας Γωνιωτάκη – Παπαδάκη.

Πρωτοπόρος επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού, με έντονη δράση στην αυτοδιοίκηση, πάντα ενεργή στην κοινωνία και την πολιτική, γνωστή για την φιλανθρωπική της δραστηριότητα, η Τούλα Γωνιωτάκη – Παπαδάκη, ήταν προσωπική φίλη και κουμπάρα της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία είχε βαφτίσει την εγγονή της Ευστρατία.

Με τον θάνατό της αφήνει πίσω της μεγάλο κενό και βυθίζει στο πένθος τους οικείους της, τον γνωστό γιατρό Μανώλη Παπαδάκη και τους τρεις γιούς τους.

Σημειώνεται ότι για αρκετά χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Το zarpanews.gr εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικολάου Καλογερή για την εκδημία της Τούλας Γωνιωτάκη–Παπαδάκη

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της Τούλας Γωνιωτάκη–Παπαδάκη. Η Τούλα Γωνιωτάκη–Παπαδάκη υπήρξε μία ξεχωριστή προσωπικότητα, που άφησε ισχυρό το αποτύπωμά της στη Χανιώτικη Κοινωνία, μέσα από την ενεργό δράση της σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύζυγό της, αγαπητό ιατρό Μανώλη Παπαδάκη, στα παιδιά της και στις οικογένειές τους.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Τούλας Γωνιωτάκη – Παπαδάκη εξέδωσε ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Με αφορμή την είδηση του θανάτου της αγαπητής Τούλας Παπαδάκη θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Η αείμνηστη Τούλα Παπαδάκη, μια γνήσια Αποκορωνιώτισα υπήρξε ένας αυθεντικός άνθρωπος με ισχυρή άποψη, άριστη επιχειρηματίας, θερμή υποστηρίκτρια κάθε προσπάθειας για την βελτίωση του Αποκόρωνα που τόσο αγαπούσε, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπος με φιλανθρωπικά αισθήματα καθώς πρόσφερε απλόχερα σε όποιον είχε ανάγκη. Ας είναι αιωνία η μνήμη της.

Στην οικογένεια και τους οικείους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Συλλυπητήρια δήλωση του κ. Άρη Παπαδογιάννη, για τον θάνατο της Τούλας Γωνιωτάκη – Παπαδάκη

Με αφορμή τον θάνατο της Τούλας Γωνιωτάκη Παπαδάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση:

«Η αείμνηστη Τούλα Γωνιωτάκη Παπαδάκη, διέθετε έντονη και δυναμική προσωπικότητα ενώ υπήρξε και μια σημαντική και πρωτοπόρος επιχειρηματίας του νησιού.

Αγάπησε τα Χανιά, μα η καρδιά της ήταν πάντα «δοσμένη» στον Αποκόρωνα, για του οποίου την Ανάπτυξη, έδωσε τους δικούς της αγώνες κι εκεί πραγματοποίησε τα περισσότερα από τα πολύ σημαντικά, επιχειρηματικά της εγχειρήματα.

Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγό της, γνωστό και αγαπητό γιατρό των Χανίων, κ. Μανόλη Παπαδάκη, στα παιδιά της και σε όλη της την οικογένεια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χανίων, τα στελέχη και όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας για τον θάνατο της Τούλας Γωνιωτάκη – Παπαδάκη

Η είδηση του θανάτου της κας Τούλας Γωνιωτάκη – Παπαδάκη, σκορπά απέραντη θλίψη σε όλο τον νομό Χανίων. Με το μεγάλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο, την εξαιρετική ευφυΐα της, την μακρά και επιτυχημένη επιχειρηματική της πορεία και με την αγάπη της προς τα κοινά, αποτελούσε μία σπουδαία προσωπικότητα της κοινωνίας των Χανίων.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χανίων, τα στελέχη και όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης, στον αγαπημένο της σύζυγο Μανώλη, στα παιδιά της Μιχάλη, Μανώλη και Κυριάκο και σε όλους τους οικείους της.

Συλληπητήρια του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη

Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία της Κωνσταντίνας (Τούλας) Γωνιωτάκη- Παπαδάκη εξέδωσε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε για την απώλεια της αγαπητής Τούλας Γωνιωτάκη- Παπαδάκη, μιας γυναίκας με σπουδαία πορεία στα κοινά αλλά και προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Την Τούλα Γωνιωτάκη – Παπαδάκη χαρακτήριζε το ιδιαίτερο του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της, ιδιαίτερα στην ενασχόληση με τα κοινά – ήταν υποψήφια Δήμαρχος και ενεργή δημοτική σύμβουλος στον καποδιστριακό Δήμο Σούδας για αρκετές θητείες, ενώ αποτελούσε μία μαχητική φωνή στα πολιτικά πράγματα του τόπου.

Σημαντική ήταν η δράση της κυρίως σε φιλανθρωπικά θέματα, για τους αδύναμους συμπολίτες μας, ενώ παράλληλα είχε καταξιωθεί επαγγελματικά ως μια άκρως επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, μεταβιβάζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook