Πέθανε η 35χρονη πορνοστάρ Raven Alexis μετά από σηπτικό σοκ

πέθανε-η-35χρονη-πορνοστάρ-raven-alexis-μετά-από-σ-1411888

«Έφυγε» από τη ζωή έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τη νόσο του Crohn η ηθοποιός ερωτικών ταινιών, Raven Alexis.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο σύζυγός της, σημειώνοντας πως η Raven Alexis νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Λας Βέγκας από τις 20 Μαρτίου.

«Θέλω όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω να ξέρουν ότι σας αγαπούσε όλους, νοιαζόταν για εσάς και είμαι ευλογημένος που την είχα στη ζωή μου και ήταν μέρος της. Ήταν για μένα όλος μου ο κόσμος, η αγάπη της ζωής μου», σημείωσε ο σύζυγος της Raven Alexis.

Όπως γράφει η NYPOST, η βραβευμένη Αμερικανίδα ηθοποιός ερωτικών ταινιών κατέληξε λίγες ημέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, καθώς παρουσίασε λοίμωξη που οδήγησε τον οργανισμό της σε σηπτικό σοκ.

Η Alexis κέρδισε δύο βραβεία AVN το 2011 για τη σκηνή της στην ταινία Digital Playhouse Body Heat.

Φωτογραφήθηκε στο σόου των βραβείων εκείνη τη χρονιά με πατερίτσες, αφού είπε ότι τραυματίστηκε ενώ στεκόταν σε ένα ράφι σε μια προσπάθεια να φτάσει κάτι στο σπίτι της.

Το 2009 υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με την εταιρεία Digital Playhouse και τότε ξεκίνησε η πορεία της στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών. Δύο χρόνια μετά, η ίδια τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού σε ταινίες πορνό» στην τελετή απονομής των βραβείων AVN.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook