Πέθανε από κορονοϊό ο τραγουδιστής Χάρης Γαλανός

Χτυπημένος από κορονοϊό έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τραγουδιστής του εφοπλιστικού κόσμου και της υψηλής κοινωνίας, που έχει συνδέσει το όνομά του με το θρυλικό Elysee στο Λονδίνο, Χάρης Γαλανός. Ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν στην Εντατική δημόσιου νοσοκομείου και είχε διασωληνωθεί καθώς παρουσίασε επιπλοκές από τον κορονοϊό.

Ο Χάρης Γαλανός ήταν αγαπημένος τραγουδιστής-διασκεδαστής της νυχτερινής Αθήνας αλλά κυρίως πιστός φίλων πολλών εφοπλιστών και επιχειρηματιών από τα φοιτητικά τους χρόνια στο Λονδίνο.

Όπως αναφερόταν σε πρόσφατο ρεπορτάζ της Espresso, τo 2009 o «Μαρκήσιος ντε Σαντ της νύχτας», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσαν οι φίλοι του τον Χάρη Γαλανό, ύστερα από 25 χρόνια στο λονδρέζικο Elysee, εμφανίστηκε πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό. Εκτός από τις εκατοντάδες εμφανίσεις του σε πριβέ πάρτι, γαμήλιες δεξιώσεις και βαφτίσεις της high society, η εμφάνισή του σε γνωστό τότε μαγαζί της Αθήνας προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού. Το πρόγραμμα στα μαγαζιά ξεκινούσε πάντα με τα δικά του κομμάτια όπως τα «Η εξάρτηση» και «Η αγάπη βλάπτει σοβαρά την υγεία», συνέχιζε με γνωστές επιτυχίες και τελείωνε ερμηνεύοντας ντουέτο με τον Τόλη Βοσκόπουλο το «Φίλε». Ο Γαλανός ήταν ο πρώτος τραγουδιστής-διασκεδαστής που επινόησε το ποτ-πουρί, σύμφωνα με την Espresso.

Πηγή: enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ