Πέταξαν στη θάλασσα ηλεκτρικό πατίνι στο λιμάνι των Χανίων | Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο

πέταξαν-στη-θάλασσα-ηλεκτρικό-πατίνι-950923

Μέσα στο νερό βρέθηκε ένα από τα δεκάδες ηλεκτρικά πατίνια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και στην πόλη των Χανίων, ελέω μόδας, καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zarpanews.gr ένας ασυνείδητος το πέταξε μέσα στο λιμάνι.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο εικονιζόμενος κύριος για άγνωστο -και ακατανόητο λόγο- σπρώχνει το πατίνι που πριν οδηγούσε, αυτό πέφτει στο πλακόστρωτο και έπειτα το σηκώνει και το ρίχνει μέσα στο νερό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από όσους είδαν το περιστατικό, ο άνδρας χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια φασαρία ή τσακωμός στο σημείο, πολύ απλά σήκωσε και πέταξε το ηλεκτρικό πατίνι στο λιμάνι, ενώ οι αρχές μπορούν να επιβάλλουν πρόστιμο για κάτι τέτοιο έως και 1.500 ευρώ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πάντως, το τελευταίο διάστημα γίνεται γνωστό πως έχουν αυξηθεί οι απόπειρες κλοπής των πατινιών από τα σημεία που αφήνονται, ωστόσο επειδή οι κατασκευαστές προνόησαν, αν καταγραφεί μετακίνηση του οχήματος χωρίς να λειτουργεί για αρκετά μέτρα, τότε αυτό ενεργοποιεί τον συναγερμό που μπορεί να χτυπά αδιάκοπα για ώρες. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, πολλές είναι οι περιπτώσεις που η απόπειρα κλοπής βγήκε… ξινή στους επιτήδειους που απλά επέστρεψαν το όχημα στο μέρος απ’ όπου το άρπαξαν.

Σε κάθε περίπτωση η νέα μόδα στις μετακινήσεις εντός πόλης μάλλον πως ήρθε για να μείνει, ωστόσο ακόμα μένει να διευθετηθεί το να δημιουργηθούν σημεία-σταθμοί για την εναπόθεσή τους, έναντι της τωρινής εικόνας που τα δείχνει παρατημένα εδώ κι εκεί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook