Πες μου το ζώδιό σου να σου πω σε ποια χώρα θα έπρεπε να ζεις

πες-μου-το-ζώδιό-σου-να-σου-πω-σε-ποια-χώ-955960

Αν μπορούσες να επιλέξεις μια χώρα για να ζεις σύμφωνα με το ζώδιό σου, τότε μάλλον θα έπρεπε να λάβεις υπόψιν σου την ακόλουθη λίστα:

Kριός

Ο νοικοκύρης Κριός θα ζούσε μια υπέροχη ζωή στην Ελβετία. Υψηλό βιωτικό επίπεδο, καθαροί δρόμοι, σοκολάτες και τα λεφτά του εξασφαλισμένα.

Ταύρος

Ο προκομμένος Ταύρος θα τα περνούσε αρκετά ωραία στην Ισπανία που συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση με μεσογειακή ισορροπία.

Δίδυμος

Ο “δίμουρος” ή “διπλοπρόσωπος” Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που επιβιώνει παντού, αλλά θα περνούσε ιδιαίτερα καλά στις ΗΠΑ γιατί θέλει να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο.

Καρκίνος

Η ευαίσθητη ψυχή του Καρκίνου δε θα μπορούσε παρά να ζει στη Γαλλία που φημίζεται για τον ερωτισμό της.

Λέων

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Λέων ιδανικά θα ζούσε σε χώρα όπου υπάρχει βασιλεία και κατά προτίμηση στην Αγγλία που το στέμμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Παρθένος

Ο λογικός και προσγειωμένος Παρθένος θα ταίριαζε γάντι στους καθημερινούς κοινωνικούς και εργασιακούς μηχανισμούς της Γερμανίας.

Ζυγός

O μετρημένος Ζυγός θα μπορούσε να περνάει πολύ ωραία στην Ιταλία και κατά προτίμηση στη βόρεια που είναι για τα fashion icons, η νότια είναι περισσότερο για τους μαφιόζους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός ιδανικά θα άνθιζε στην Ελλάδα, κάνοντας πολύ σεξ, μια δουλειά που δε θα τον σκότιζε ιδιαίτερα και έχει αρκετά long weekends.

Toξότης

Ο “όπου γης και πατρίς” Τοξότης δεν τραβάει ιδιαίτερα ζόρια με τα σύνορα αλλά θα ταίριαζε άψογα στην κουλτούρα της Ολλανδίας γιατί του αρέσει να καλλιεργεί τουλίπες.

Αιγόκερως

Ο ψυχαναγκαστικός Αιγόκερως θα έβρισκε την υγεια του σε μια Σκανδιναβική χώρα όπως η Σουηδία που τα έχει όλα uber οργανωμένα και κανείς δεν καθυστερεί ποτέ.

Υδροχόος

Ο γλεντζές Υδροχόος θα τα περνούσε ζάχαρη στην Πορτογαλία που είναι κάτι σαν την Ελλάδα μόνο που έχει πλέον περισσότερα λεφτά και καλύτερες συγκοινωνίες.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς δε θα μπορούσε να ζει μακριά από το νερό, επομένως η χώρα των 100 λιμνών ή αλλιώς η Φινλανδία, θα τον βόλευε ιδιαίτερα για να πλατσουρίσει.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook