Πες μου τι ζώδιο είναι, να σου πω πώς θα σε απατήσει (γιατί θα σε απατήσει)

πες-μου-τι-ζώδιο-είναι-να-σου-πω-πώς-θα-σ-1028754

Στο ερώτημα «ποιο ζώδιο είναι πιο πιθανό να σε απατήσει;» η απάντηση είναι «όλα!» Αυτό το οποίο μπορεί να μάθεις είναι , με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, ποιο είναι πιο επιρρεπές ή πιο πρόθυμο να απατήσει.

Ας τα δούμε ένα- ένα:

Κριός: Τους διακρίνει ένας ενθουσιασμός για καινούργια πράγματα, επιπλέον το «εγώ» τους είναι αρκετό ισχυρό και έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση. Συνήθως, τους αρέσει να φλερτάρουν, αλλά περισσότερο για να νιώσουν ότι έχουν την αποδοχή και την αναγνώριση από το άλλο φύλο. Αν και «φλογερό» ζώδιο, οι Κριοί συνήθως το «βάζουν στα πόδια» μπροστά σε απαγορευμένα θέλγητρα. Προσοχή, όμως, γιατί αν φλερτάρετε εσείς, μπορεί να το θεωρήσουν απιστία και να ανταποδώσουν!

Ταύρος: Φημίζονται για την αφοσίωση και την πίστη στο δεσμό του. Όμως η παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί να τους έχετε κερατώσει, είναι ικανή να τους στείλει στο κρεβάτι κάποιας άλλης! Επίσης, αν ο Ταύρος δεν αισθανθεί ότι παίρνει αρκετή φροντίδα, τρυφερότητα και δεν έχει την προσοχή της συντρόφου του, μπορεί να γίνει επιρρεπής. Η απιστία έρχεται ως αποτέλεσμα της μοναξιάς και την παραμέλησης που μπορεί να του δείξετε!

Δίδυμοι: Το ζητούμενο του δεν είναι τόσο η σαρκική ηδονή. Περισσότερο, θα αναζητήσει παιχνίδια διανοητικά, το έξυπνο, διεγερτικό sex όπως και τις οικείες συζητήσεις. Δεν του αρέσει η καταπίεση και ο περιορισμός, είναι ελεύθερος και ανοιχτόμυαλος. Αγαπά το φλερτ και τις εμπειρίες με το αντίθετο φύλο καθώς εξάπτουν τη φαντασία του. Παίζει, είναι κατεργάρης, προσεγγίζει τον έρωτα επιδερμικά και επιπόλαια.

Καρκίνος: Είναι, επίσης, από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, και επιπλέον ταλαιπωρούνται από θέματα ενοχών. Δύσκολα θα καταφύγουν στην απιστία, και αν αυτό συμβεί θα είναι περισσότερο γιατί αναζητούν επιβεβαίωση για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση που τους λείπει.

Λέων: Είναι ενθουσιώδεις και έχουν ανάγκη να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Και πέρα απ’ αυτό, που ούτως ή άλλως κάνει τα Λιοντάρια επιρρεπή σε «αταξίες», έχουν πολλοί την αίσθηση ότι είναι οι καλύτεροι εραστές του κόσμου και θέλουν να το αποδείξουν. Επίσης, είναι πιθανό να περάσουν και την κρίση της μέσης ηλικίας, καθώς δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι μεγαλώνουν!

Παρθένος: Άλλο ένα ζώδιο που ανήκει σ’ αυτά που χαρακτηρίζουμε «άπιστα στο μυαλό»: δεν τους ενδιαφέρει η «φυσική» απιστία, αλλά το λεκτικό παιχνίδι. Εξάλλου, πρόκειται για ζώδιο που κουβαλά πολλές ενοχές. Αν ένας Παρθένος φτάσει να απιστήσει, αυτό σημαίνει ότι έχει κάνει τα πάντα για να σώσει τη σχέση του, αλλά δεν τα κατάφερε!

Ζυγός: Είναι ζώδιο που το ενδιαφέρει να ικανοποιεί το σύντροφό του, έχει πολύ αυστηρές αρχές, παίρνει τη δέσμευση πολύ σοβαρά και γενικά δεν είναι ψηλά στη λίστα με τους πιθανούς «άπιστους» του ζωδιακού κύκλου. Ωστόσο, οι Ζυγοί δυσκολεύονται να πουν «όχι», και τους αρέσει πολύ το φλερτ. Έχουν ανάγκη από στοργή και προσοχή, και επειδή συνήθως αναζητούν την μία και μοναδική τους αγάπη, αν απατήσουν σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι σημαντικό.

Σκορπιός: Παθιασμένοι και μυστηριώδεις, οι Σκορπιοί διαθέτουν ένα σεξαπίλ που είτε απιστήσουν, είτε όχι θα τους φέρει αντιμέτωπους με την κατηγορία. Τους ελκύουν τα απαγορευμένα και έχουν σεξουαλικές ορμές που μπορούν να τους βγάλουν εκτός ελέγχου. Επίσης, αν αντιληφθούν ότι η σύντροφός τους του απατά, θα πάρουν σίγουρα την εκδίκησή τους!

Τοξότης: Άλλο ένα ζώδιο που αναζητά τον ενθουσιασμό και ψάχνει να βρει τι καινούργιο μπορεί να το περιμένει στη γωνία. Βασικά, οι παθιασμένες ερωτικές περιπέτειες είναι το ζητούμενο τους και ακόμα και ένα αθώο φλερτ μπορεί να τους παρασύρει σε κάτι άλλο, εξαιτίας του ενθουσιασμού τους. Πανικοβάλλονται όταν τα πράγματα σοβαρεύουν αρκετά, γι’ αυτό και όταν είναι σε μια σοβαρή σχέση ή γάμου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Αιγόκερως: Η απιστία για τον Αιγόκερω είναι θέμα αυτοεκτίμησης και έλλειψης σεβασμού, οπότε, αν τον χάσει, πιθανά να οδηγηθεί σ’ αυτή. Λίγοι είναι αυτοί που θα βρουν την περιπέτεια του απαγορευμένου sex συναρπαστική, οι περισσότεροι θα αποφύγουν να μπουν σε μια τέτοια περιπέτεια, καθώς το πιθανότερο είναι ότι θα τους ταλαιπωρήσουν οι τύψεις και οι ενοχές. Είναι ζώδιο ικανό να ελέγξει τα «απαγορευμένα» πάθη.

Υδροχόος: Έχουν ανάγκη από πολλή προσοχή και θέλουν να αισθάνονται ότι τους έχουν ανάγκη. Είναι συχνά αυτοί που θα βρεθούν στη θέση του «απατημένου», καθώς δεν διαθέτουν το ρομαντισμό που πιθανά θέλει μια σύντροφος. Δεν αναζητούν τόσο τη σωματική επαφή και τη σαρκική ηδονή, όσο το διανοητικό παιχνίδι και το φλερτ.

Ιχθύες: Το κίνητρό τους είναι η αυτοεκτίμηση. Συχνά, μπορεί να σκεφτούν ότι η ζωή είναι μικρή και να αναζητήσουν σε κάτι άλλο τη «μαγεία». Επίσης, τους ελκύει το μυστήριο και τα απαγορευμένα πάθη. Ακριβώς επειδή είναι πολλοί ρομαντικοί, υπάρχει η περίπτωση να ερμηνεύσουν το φλερτ με κάποιον «μοιραία» και να καταλήξουν μαζί του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook