Πες μου που κάνει like o σύντροφός σου στα social media, να σου πω ποιος είναι

πες-μου-που-κάνει-like-o-σύντροφός-σου-στα-social-media-870304

Έστω ότι θέλεις να καταλάβεις μερικά παραπάνω πράγματα για εκείνον μέσα από τα likes, τις καρδούλες και τα ουάου που κάνει στα social media. Θα καταλάβεις. Αρκεί να μην εθελοτυφλείς.

Οπίσθια, οπίσθια, οπίσθια Και όχι μόνο οπίσθια, αλλά και στήθη, και προκλητικές πόζες και πόδια και γενικά σέξυ γυναίκες. Αρχικά θα πω ότι άντρας είναι, φάτε μάτια ψάρια. Αφετέρου θα πω, αλήθεια τώρα; Τόσο νηστικός; Aν οι γυναίκες αυτές του είναι άγνωστες, που άγνωστες θα του είναι γιατί με τόση λαχτάρα, πεινασμένος φαίνεται, τότε πάρτο απόφαση ότι έχεις δίπλα σου έναν τύπο που απλά του τρέχουν τα σάλια πάνω στην οθόνη του κινητού. Ας κοιτάξει, δεν λέμε, αλλά το να πατάει το κουμπί με υστερία είναι κάπως υποτιμητικό και για κείνον και για εσένα.

Σε μια συγκεκριμένη γυναίκα που δεν είναι πρώην του ούτε τη γνωρίζεις ως φίλη του Τη γουστάρει. Πολύ. Και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μη σου πω τη σκέφτεται όταν αυτοικανοποιείται ή ακόμα χειρότερα όταν κάνει σεξ μαζί σου. Ρώτα τον ευθέως λοιπόν να δεις με πόσο καλό ψεύτη τα έχεις και μετά αποφάσισε πως θα το χειριστείς. Ένα είναι σίγουρο: Θα σου τα αρνηθεί όλα, όπως τα αρνείται και στον εαυτό του και ετοιμάσου να ακούσεις εξωφρενικές δικαιολογίες ανάλογα με το τι μυαλό διαθέτει. Είπαμε να θαυμάζει το ωραίο, αλλά όχι περισσότερο από όσο θαυμάζει εσένα.

Στην πρώην του Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη (δυστυχώς για σένα). Δε φτάνει που είναι ακόμα φίλοι στα social media, της κάνει και likes. Ταπεινωτικό για σένα. Ή αφήνεις λοιπόν τον “πολιτισμό” για τους Σουηδούς και εξηγείσαι λέγοντάς του ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει γιατί σε ενοχλεί πολύ ή αφήνεις τον ίδιο μόνο κι έρημο να συνεχίσει να λυσσάει με τα likes του. Είπαμε, να μην είναι εχθροί αλλά να είναι έστω πρώην, πράγμα που σημαίνει να έχει τελειώσει το ερωτικό μεταξύ τους. Με το να της πατάει συνέχεια καρδούλες όχι μόνο δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά μπορεί και να ξαναρχίσει.

Στις φίλες σου Αν και κάπως άβολο, εξαρτάται σε τι εικόνες δίνει το like του. Αν είναι απλά φωτογραφίες με τους γονείς τους, με τα ζώα τους και με τα αγόρια τους, τότε πες εντάξει, τσάι και συμπάθεια. Αν όμως είναι η όμορφη φίλη σου η οποία ποστάρει σέξυ φωτογραφίες της οι οποίες στον τελευταίο που απευθύνονται είναι σε κείνον, κι εκείνος πατάει ασταμάτητα καρδούλες, τότε πες του ευθέως ότι εκτίθεται και εκείνος, και ότι εκθέτει και εσένα με αυτή τη συμπεριφορά.

Στους φίλους του, σε σελίδες με αυτοκίνητα, μηχανές, σπορ, πολιτική κλπ Επιτέλους, μερικές φυσιολογικές κατηγορίες τις οποίες κάθε άντρας είναι απολύτως λογικό να ασχολείται και να κάνει likes. Αν μη τι άλλο έχει χόμπι, ενδιαφέροντα, ζωή και αυτό αντικατοπτρίζεται στο τι πατάει με την άκρη του δακτύλου του.Το μόνο σίγουρο, είναι ότι αυτή είναι η πιο acceptable κατηγορία στην οποία ένας άντρας δίνει τα likes του.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook