Πες αντίο στα blue jeans – Το 2022 τα χρωματιστά jeans είναι ότι χρειάζεσαι

Αν δεν έχεις ακόμα δοκιμάσει τη μεγαλύτερη τάση στο denim, ήρθε η στιγμή!

Όσον αφορά τα jeans, η βιομηχανία της μόδας άρχισε να σκέφτεται «έξω από το κουτί» τον φθινόπωρο του 2020. Τα brands, εκτός από τα παραδοσιακά μπλε στυλ, άρχισαν να ενσωματώνουν στις συλλογές τους χρωματιστά jeans. Στην Spring/Summer 2021 συλλογή του οίκου Chanel για παράδειγμα, είδαμε ένα μοντέλο να περπατάει την πασαρέλα φορώντας ένα ζευγάρι ροζ mom jeans (ένας συνδυασμός του ψηλόμεσου skinny jean και του boyfriend jean).

Μετά την επιτυχία αυτού του στυλ, ο οίκος κυκλοφόρησε denim με καλοκαιρινά fruity prints (με λαχταριστά φρούτα δηλαδή) και ψυχεδελικά prints. Και καθώς ο μαξιμαλισμός συνεχίζει να επικρατεί η τάση των χρωματιστών jeans θα είναι αναμφισβήτητα πανταχού παρούσα και το 2022.

Αυτήν την χρονιά, θέλουμε να κάνουμε statement με τις εμφανίσεις μας, μετά από την καταπίεση που αισθανθήκαμε (και συνεχίζουμε να αισθανόμαστε) τα τελευταία 2 χρόνια. Οι άνθρωποι ψάχνουν για πιο προσιτούς, διασκεδαστικούς και άνετους τρόπους για να ενσωματώσουν χρώμα στις γκαρνταρόμπες τους — και τα jeans είναι ο τέλειος τρόπος για να το καταφέρουν αυτό. Θέλουμε φέτος να εκφράσουμε την μοναδικότητά και την τολμηρή προσωπικότητά μας μέσα από ιδιαίτερα χρώματα και prints. Και τα χρωματιστά jeans μας βοηθούν να είμαστε χαρούμενοι και να έχουμε ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να υιοθετήσεις αυτή την τάση δεν χρειάζεται απαραίτητα να επενδύσεις σε κομμάτια με πολύ έντονα χρώματα. Αν δεν νιώθεις τόσο τολμηρή στυλιστικά μπορείς να δοκιμάσεις jeans σε σοκολατί ή μπεζ απόχρωση. Μπορείς επίσης να αντλήσεις έμπνευση από την φύση.

 

 

 

 

queen.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ