Περιστέρι: Τα βίντεο που παγώνουν το αίμα – «Έκανε πρόβα θανάτου στην άτυχη Νικολέτα»

περιστέρι-τα-βίντεο-που-παγώνουν-το-αί-1505282

Σοκ προκαλεί τα βίντεο-ντοκουμέντο που είχαν ανεβάζει η άτυχη Νικολέτα και ο 21χρονος σύντροφός της και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της στα social media τον Νοέμβριο του 2021.

Στο βίντεο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, φαίνεται ο 22χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος να κλείνει το στόμα της Νικολέτας και να τη φιλάει στο πρόσωπο. Λίγες ημέρες αργότερα ανάρτησαν και δεύτερο βίντεο, με τον 22χρονο Πακιστανό να κλείνει με το χέρι του τη μύτη της Νικολέτας, θέλοντας να παίξει μαζί της.

Σήμερα τα δύο αυτά βίντεο μοιάζουν σοκαριστικά προφητικά. «Αποδεικνύει ότι είχε κάνει πρόβα θανάτου στην άτυχη Νικολέτα. Είναι απίστευτο αυτό. Δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έκανε πλάκα» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

«Προσέβαλε τον Μωάμεθ»

Νέα στοιχεία από την απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως ισχυρίστηκε ο 22χρονος, θόλωσε και την άρπαξε από τον λαιμό όταν η 17χρονη του ζήτησε να γίνει Χριστιανός και προσέλαβε τον Μωάμεθ.

«Τη ρώτησα αν ήθελε να έρθει μαζί μου στην Ιταλία να δουλέψουμε και να παντρευτούμε. Και τότε μου είπε ότι θέλει να γίνω Χριστιανός και ότι αν γίνω, θα με βοηθήσει να βγουν τα χαρτιά μου εύκολα. Αντέδρασα και τη ρώτησα “δεν σου φτάνει που άφησα την οικογένειά μου και τον αδερφό μου ;” Σηκώθηκα να μαζέψω τα πράγματά μου γιατί ήμουν πολύ εκνευρισμένος και άρχισε να με βρίζει. Την έσπρωξα στο κρεβάτι και συνέχισε μιλώντας υποτιμητικά για τον Μωάμεθ. Τότε την έπιασα από τον λαιμό» ανέφερε στην απολογίας του ο 22χρονος.

Μαρτυρικός ο θάνατος της 17χρονης Νικολέτας

Η 17χρονη Νικολέτα είχε μαρτυρικό θάνατο, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δράστης της έκλεισε το στόμα και τη μύτη.

«Εγώ ποτέ δεν την έκλεισα το στόμα και τη μύτη. Όποιες εκδορές βρέθηκαν ήταν από τα δικά της νύχια,. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν αναίσθητη, φοβήθηκα και πήγα να της φέρω νερό. Προσπάθησα να της δώσω να πιει, αλλά δεν αντιδρούσε. Φοβήθηκα ότι θα συνέλθει και θα καλέσει την αστυνομία. Μόλις έμαθα ότι η Νικολέτα πέθανε, πέταξα την κάρτα (του τηλεφώνου)» ισχυρίστηκε ο 22χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook