Περισσότερο «Friends Reunion» από τον Τζέιμς Κόρντεν: Ακόμη 12 λεπτά με τα «Φιλαράκια» | Video

περισσότερο-friends-reunion-από-τον-τζέιμς-κόρντ-1239076

Για όσους δεν χόρτασαν τα «Φιλαράκια», μετά το περίφημο «Friends: Τhe Reunion», ο Tζέιμς Κόρντεν φρόντισε να βάλει τους έξι φίλους στο τρενάκι των studio της Warner για ένα «carpool karaoeke», και να τους βάλει και πάλι στον πορτοκαλί καναπέ του Central Perk για περισσότερες αναμνήσεις.

Το επετειακό επεισόδιο που ξαναέφερε μαζί στα πλατώ σύσσωμο το καστ από τα «Φιλαράκια», είχε τεράστια επιτυχία και απέδειξε ότι η τηλεοπτική παρέα αντέχει στο χρόνο. 

Ο Τζέιμς Κόρντεν, ο Βρετανός παρουσιαστής του διάσημου late night show της αμερικανικής τηλεόρασης που είχε αναλάβει και το ρόλο ου παρουσιαστή στο επεισόδιο, παρουσίασε επιπλέον 12 λεπτά με τους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι και Ματ ΛεΜπλανκ.

Με αφορμή το πιο διάσημο κομμάτι της εκπομπής του, το «carpool karaoeke» (όπου με έναν μουσικό καλεσμένο τραγουδούν τα χιτ του, οδηγώντας) ο Κόρντεν παραλαμβάνει το καστ των «Friends» με το τουριστικό τρενάκι του στούντιο της Warner, κάνουν μια μικρή διαδρομή και καταλήγουν στο Central Perk.

cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook