Περιπέτεια για ζευγάρι τουριστών στα Χανιά – Τούμπαραν με το σκάφος

περιπέτεια-για-ζευγάρι-τουριστών-στα-1477401
Φωτογραφία αρχείου

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η βόλτα με σκάφος για ένα ζευγάρι τουριστών στην περιοχή της Γεωργιούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για ένα ζευγάρι Γάλλων, το οποίο είχε νοικιάσει σκάφος από την Αλμυρίδα για να κάνει την βόλτα του, ωστόσο λόγω των δυνατών κυμάτων στην περιοχή, αναποδογύρισε με αποτέλεσμα, να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι μια γυναίκα.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους, με την περιπέτειά τους να έχει ευτυχώς αίσιο τέλος και με την υγεία τους να μην διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χανίων, ότι επί της ακτής Γεωργιούπολης, βρίσκεται αναποδογυρισμένο το σκάφος «ΩΚΕΑΝΙΣ» Σ.Χ.1136, το οποίο είχε εκμισθωθεί σε δύο αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιβαινόντων, το εν λόγω σκάφος ανετράπη λόγω κυματισμού στη ως άνω θαλάσσια περιοχή σε μικρή απόσταση από την ακτή, και οι δύο αλλοδαποί εξήλθαν στην ακτή.

Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας «Βάμου» και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, από όπου εξήλθαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ το ανωτέρω σκάφος ανασύρθηκε από την ακτή με μέριμνα του ιδιοκτήτη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook