Περιοδείες των ΚΟ της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ – Αναλυτικό πρόγραμμα

περιοδείες-των-κο-της-επ-κρήτης-του-κκε-1269036

Οι ΚΟ της ΕΠ Κρήτης τις επόμενες μέρες οργανώνουν ένα πλατύ πολιτικό άνοιγμα μπροστά στην συμπλήρωση δύο χρόνων από το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα μας, το διαλυμένο σύστημα υγείας αλλά και με το νέο κύμα ακρίβειας, τη δουλειά χωρίς δικαιώματα, τη ζοφερή δηλαδή πραγματικότητα που διαμορφώνεται από την πολιτική θωράκισης των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

Οι ΚΟ απευθύνονται στον εργατόκοσμο, τους φτωχούς αυτοαπασχολούμενους της πόλης και της υπαίθρου και της νεολαίας, των οποίων η ζωή τους τσακίζεται και τους καλούν να μην περάσουν η μοιρολατρία που καλλιεργεί η κυβέρνηση, οι συστάσεις για «υπομονή μέχρι να περάσει η μπόρα».

Τους καλούν να βρει τοίχο η προσπάθεια που κάνει η σοσιαλδημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, να ξαναζεστάνει χρεοκοπημένες αυταπάτες, να αναμένει ο λαός την επόμενη κυβερνητική εναλλαγή για να κερδίζουν χρόνο οι επιχειρηματικοί όμιλοι και να ξεδιπλώνουν την επίθεσή τους, στηριγμένοι στο αντεργατικό οπλοστάσιο όλων των κυβερνήσεων.

Επιπλέον, αυτές τις κρίσιμες ώρες, που η αντιπαράθεση ανάμεσα στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ με τη Ρωσία στην περιοχή της Ουκρανίας, βρίσκεται λίγο πριν την πολεμική σύγκρουση, η εμπλοκή της Ελλάδας σ’ αυτή τη σύγκρουση στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, με ευθύνη της κυβέρνησης, δημιουργεί πρόσθετες ανησυχίες και προβληματισμούς και επιβεβαιώνει τους κινδύνους που απορρέουν από αυτήν.

Αντίθετα οι ΚΟ καλούν το λαό της περιοχής να κλιμακώσει την εργατική – λαϊκή πάλη για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες, για αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, με το λαό κυρίαρχο στον τόπο του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω περιοδείες:

Σήμερα Δευτέρα 21/2 θα πραγματοποιηθούν:

  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα ειδικά σχολεία της πόλης του Ρεθύμνου (EEEEK, ειδικό δημοτικό, ειδικό νηπιαγωγείο και ENEEΓYΛ), στις 10πμ, με επικεφαλής τον Συντυχάκη Μανώλη, βουλευτή του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο, στις 10πμ, με επικεφαλής τον Δαλέζιο Γιάννη, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα, στις 11:30πμ, με επικεφαλής τον Βασιλειάδη Σάββα, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Κρήτης.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΠΑΓΝΗ, στις 12:30μμ, με επικεφαλής την Χριστοδουλοπούλου Νικολέττα, Γραμματέα της ΤΕ Ηρακλείου.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε χωριά του Καμπανού Ρεθύμνου, στις 6μμ, με επικεφαλής τον Συντυχάκη Μανώλη, βουλευτή του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Την Τρίτη 22/2 θα πραγματοποιηθούν:

  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΓΝ Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Μαρινάκη Αλέκο, μέλος του ΓΠ Κρήτης και περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε χωριά του Δήμου Πλατανιά Χανίων, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανθούση, μέλος του ΤΓ Χανίων και δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Πλατανιά.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε χωριά του πρώην δήμου Κρυονερίδας Χανίων, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Νταγκουνάκη Γιώργο, μέλος του ΓΠ Κρήτης.

Την Παρασκευή 25/2 θα πραγματοποιηθεί:

  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε χωριά του πρώην Δήμου Αρμένων Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Μελισσάκη Νικήτα, μέλος του ΤΓ Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook