Περιοχές του Δήμου Πλατανιά επισκέφθηκε ο Μανώλης Ντουντουλάκης | Photos

περιοχές-του-δήμου-πλατανιά-επισκέφθ-861629

Περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Κολυμβαρίου επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 16 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά, επικεφαλής του συνδυασμού της Ανεξάρτητης κίνησης Δήμου Πλατανιά «Νέα Εποχή» Μανώλης Ντουντουλάκης.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών επισκέφθηκε τα χωριά Μαραθοκεφάλα, Σπηλιά και Καμισιανά, με τους κατοίκους να του επιφυλάσσουν εγκάρδια υποδοχή. Συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού, Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους συζήτησε με τους κατοίκους των χωριών για τα τοπικά προβλήματα και αντάλλαξαν απόψεις σε ότι αφορά θέματα των υποδομών και την καθημερινότητα.

Δημοτική και αγροτική οδοποιία, ύδρευση και άρδευση παραμένουν στην κορυφή της λίστας των προβλημάτων και σε αυτά τα χωριά, ενώ εκφράστηκαν παράπονα για τον ελλιπή φωτισμό, ενώ ειδικά στη Σπηλιά υπήρξαν διαμαρτυρίες για την ανεξέλεγκτη απόρριψη απορριμμάτων σε σημεία του χωριού. Στα Καμισιανά έθεσαν το ζήτημα των ανεπαρκέστατων πεζοδρομίων, γεγονός που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε μια τουριστική περιοχή, ενώ επίσης εκφράστηκαν παράπονά και για την καθαριότητα.

Στις συναντήσεις με τους Δημότες παρουσιάστηκε το ρεαλιστικό, ολοκληρωμένο και εφικτό πρόγραμμα της «Νέας Εποχής» το οποίο όπως πολλές φορές έχει υπογραμμιστεί από τον επικεφαλής της παράταξης, έχει σχεδιαστεί με κεντρικό άξονα τις ανάγκες των Δημοτών. Όπως τονίστηκε από τον κ. Ντουντουλάκη προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων μεγάλος μέρος των οποίων παραμένουν ακόμα και τώρα κατεστραμμένοι, όπως εξίσου σημαντικό είναι και η συντήρηση τους. Δεσμεύτηκε δε να οργανώσει ανά Δημοτική Ενότητα και Τοπική Κοινότητα ένα τακτικό ετήσιο πρόγραμμα συντήρησης της αγροτοκτηνοτροφικής οδοποιίας. Επεσήμανε ακόμα ότι για την «Νέα Εποχή» αποτελεί πρωταρχικό θέμα η δίκαιη και ισόνομη κατανομή των οικονομικών πόρων με στόχο την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Την Παρασκευή οι επισκέψεις του συνδυασμού συνεχίζονται στα χωριά Πολεμάρχι, Χρυσαυγή, Ταυρωνίτη και Μάλεμε, ενώ αύριο Σάββατο 18/5 και ώρα 7:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανεξάρτητης Κίνησης Πλατανιά «Νέα Εποχή» που βρίσκεται στο Γεράνι, παράλληλα και με την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, που θα πραγματοποιηθεί εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook