Περιγιάλι: Καφές, φαγητό, κοκτέιλ με θέα τη μαγευτική παραλία στα Φαλάσαρνα

Το εστιατόριο Περιγιάλι λειτουργεί από το 2011 στα Φαλάσαρνα.

Προσφέρει ελληνικό φαγητό και φρέσκα ψάρια και λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα. Μπροστά από το εστιατόριο υπάρχει οργανωμένη αμμώδης παραλία, την οποία και εξυπηρετεί. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του και στην συνέχεια το φαγητό ή το σνακ του στον χώρο του εστιατορίου.

Το εστιατόριο βρίσκεται στην μεγάλη παραλία στα Φαλάσαρνα. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την φανταστική θέα της περιοχής από την αυλή του εστιατορίου παράλληλα με το γεύμα του.

Στην παραλία σερβίρονται καφές, αναψυκτικά, χυμοί, σνακ αλλά και εκπληκτικά κοκτέιλ. Η δύση του ήλιου είναι μαγευτική με τα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας να παίρνουν πορτοκαλί και μπλε αποχρώσεις. Υπάρχει άνετο πάρκινγκ δίπλα στην παραλία και το εστιατόριο.

Το φαγητό είναι προσεγμένο και ποιοτικό καθώς οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στο εστιατόριο είναι από ντόπιους παραγωγούς. Το προσωπικό είναι ευγενικό και εξυπηρετεί με χαμόγελο όλες τις απαιτήσεις του πελάτη.

Η επιχείρηση από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε την λειτουργία της συνεχώς αναβαθμίζεται. Το μενού του εστιατορίου εξελίσσεται και εκσυγχρονίζεται με βάση τα σχόλια των πελατών αλλά και την εποχή.

Διεύθυνση: Φαλάσαρνα, Κίσσαμος

Τηλέφωνο επιχείρησης:  6932612919

Facebook page:  https://www.facebook.com/perigialifalassarna

Instagram προφίλ:  https://www.instagram.com/falassarna_perigiali/?hl=el

Website επιχείρησης: https://falasarna-perigiali.com/