Περιφέρεια Κρήτης: Παγκρήτιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Νόσου ALZHEIMER

περιφέρεια-κρήτης-παγκρήτιο-διεπιστ-948924

Στις 5, 6 και 7 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το 7ο Παγκρήτιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στη Νόσο Alzheimer και το 3ο Πανελλήνιο στην Ενεργό και Υγιή Γήρανση, από την Εταιρεία ALZHEIMER Ηρακλείου Κρήτης «Αλληλεγγύη», με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στον απόηχο του παγκόσμιου μήνα Alzheimer και με το μήνυμα «Ας μιλήσουμε για την άνοια  – Κανείς να μη νιώθει μόνος», ακόμη και με την παρουσία του covid-19 που άλλαξε τη ζωή μας, τις συνήθειες και τις κοινωνικές επαφές μας.

Το περιεχόμενό του συνεδρίου είναι πολυ-θεματικό και επίκαιρο. Πολλοί διακεκριμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν τις εισηγήσεις τους δίνοντας έμφαση  στην πανδημία του COVID 19, πώς αντέδρασαν οι διάφοροι υγειονομικοί φορείς και κοινωνικές υπηρεσίες στην παγκόσμια αυτή πρόκληση, καθώς και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν νεώτερα στη διάγνωση και θεραπευτική της άνοιας, την ευπάθεια και τα ψυχιατρικά σύνδρομα των ηλικιωμένων, το δικαίωμα τους για συμμετοχή σε πολιτικές αποφάσεις που αφορούν την υγεία τους, τη θέση της τεχνολογίας στο πλευρό της υγιούς και ενεργού γήρανσης και τα προγράμματα που υλοποιεί η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Ηρακλείου Εταιρεία για τη νόσο Alzheimer και την υγιή γήρανση τα τελευταία 15 χρόνια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην σελίδα του facebook και την ιστοσελίδα της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και η σύνδεση κάθε ενδιαφερόμενου είναι πολύ απλή πατώντας το σχετικό link.

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_6ZASQbo2SMaygQL-rNaJTg

Η παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου είναι δωρεάν.

Ώρες Συνεδρίου : 4 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook