Περιφέρεια Κρήτης : Καμπάνια προώθησης της σπουδαιότητας του εμβολιασμού για τον κορονοϊό  Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Καμπάνια προώθησης της σπουδαιότητας του εμβολιασμού για τον κορονοϊό , ζητάει από την Περιφέρεια Κρήτης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης σημειώνει πως «ο εμβολιασμός στα νοσοκομεία του νησιού μας αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου. Προτείνουμε λοιπόν τη δημιουργία και προώθηση καμπάνιας απ’ την περιφέρεια Κρήτης που θα αναδείξει τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού, τη σειρά προτεραιότητας και τους κανόνες που θα ισχύσουν για το κλείσιμο ραντεβού»

Η ανακοίνωση του κ. Μαρκογιαννάκη:

Ξεκίνησε χθες στη χώρα μας, όπως και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο εμβολιασμός ενάντια στον Covid-19. Πρώτη εμβολιάστηκε μια νοσηλεύτρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, εκπροσωπώντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που κρατάει όρθιο το Ε.Σ.Υ εδώ και μήνες, και στη συνέχεια η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, υπογραμμίζοντας την ασφάλεια του εμβολίου. Το «δώρο αυτό της επιστήμης» όπως το χαρακτήρισε η ΠτΔ, αποτελεί την αρχή του τέλους για την περιπέτεια της πανδημίας.

Η χθεσινή μέρα ήταν αισιόδοξη, έχουμε ωστόσο ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε, μέχρι να εμβολιαστεί το απαραίτητο ποσοστό του πληθυσμού για την απόκτηση ανοσίας, και την επιστροφή στην πολυπόθητη κανονικότητα.

Μετά την επιτυχή διαχείριση της πρώτης φάσης της πανδημίας στην Κρήτη, ήτοι την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας, ακολουθεί το στοίχημα του εμβολιασμού.

Ο εμβολιασμός στα νοσοκομεία του νησιού μας αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου. Προτείνουμε λοιπόν τη δημιουργία και προώθηση καμπάνιας απ’ την περιφέρεια Κρήτης που θα αναδείξει τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού, τη σειρά προτεραιότητας και τους κανόνες που θα ισχύσουν για το κλείσιμο ραντεβού.

Ας προτάξουμε τα δεδομένα και την ελπίδα που μας προσφέρει η επιστήμη, για ένα καλύτερο 2021.»

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ