Πέρασε τη μεσίτρια με τη σπιτονοικοκυρά και τη σκότωσε για να μην του κάνει έξωση

πέρασε-τη-μεσίτρια-με-τη-σπιτονοικοκυ-1347228

Είναι αυτό που λέμε λάθος στιγμή και λάθος σημείο. Ο Ρέιμοντ Ρέις ήταν στα μαχαίρια με τη σπιτονοικοκυρά του η οποία του είχε κοινοποιήσει με δικαστικό κλητήρα την έξωση του από το σπίτι της.

Εκείνος δεν έφευγε και είχε κινηθεί νομικά για να μπλοκάρει τη διαδικασία. Όταν όμως είδε το λευκό τζιπ μπροστά από το σπίτι του που το οδηγούσε μια ξανθιά γυναίκα ίδιας κοψιάς με τη σπιτονοικοκυρά του, άρπαξε μια καραμπίνα, βγήκε στον κήπο και την άδειασε επάνω της.

Όμως δεν ήταν η σπιτονοικοκυρά του. Ήταν η Σάρα Τροστ μια μεσίτρια, άσχετη με την υπόθεση του Ρέις που απλά είχε την ατυχία να σταματήσει έξω από το σπίτι του. Μάλιστα τη σκηνή του φονικού περιέγραψε ένας φίλος του θύματος.

Ήταν ξανθιά και οδηγούσε το ίδιο αυτοκίνητο

«Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που έδιωξε τον ένοικο, είχε ένα λευκό τζιπ και ήταν ξανθιά, όπως η Σάρα και προφανώς ο δράστης την μπέρδεψε. Είναι τραγικό. Έχει ένα μικρό παιδί.» είπε συντετριμμένος ο φίλος της μεσίτριας.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που έφτασε στο σημείο του φονικού και συνέλαβε τον δράστη η γυναίκα είχε πολλαπλά τραύματα σε όλο της το κορμί από τους πυροβολισμούς: «Παρά την άμεση ιατρική περίθαλψη, η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνα άμεσα και συνέλαβαν έναν ύποπτο για τους πυροβολισμούς» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook