«Πέρασε» η συμφωνία με τη Μονή Γουβερνέτου – Για δύο ακόμα χρόνια στην οδό Περίδου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

Αίσιο τέλος για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων, για το οποίο τον Απρίλιο είχε γίνει γνωστό ότι έπρεπε να αποχωρήσουν από τα κτίρια στα οποία στεγάζονταν οι υπηρεσίες του Δήμου στην οδό Περίδου.

Επιβεβαιώθηκε και κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με την κατά πλειοψηφία αποδοχή παραχώρησης χρήσης ακινήτου για την απρόσκοπτη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου μέχρι τις 30/12/23, όπως συμφωνήθηκε με τη Μονή Γουβερνέτου που είναι ιδιοκτήτης του χώρου.

Όπως τόνισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, απαντώντας στις διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης για το μικρό διάστημα της παράτασης, το 2023 λήγει το σχετικό πρόγραμμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με το αρμόδιο υπουργείο να αποφασίζει για τη συνέχεια.

Για τον μεν χώρο όπου βρίσκεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Μονή Γουβερνέτου είχε ζητήσει να εκκενωθεί, με τα πράγματα, ωστόσο, να παραμένουν εν τέλει ως έχουν.

Πρόκειται για μια αναμφισβήτητα θετική εξέλιξη που θα επιτρέψει την απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας της απαραίτητης αυτής κοινωνικής δομής.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ