Πένθος στα Χανιά: Στη μνήμη του Μανώλη Σκουλάκη ο Αγροτικός Αύγουστος | Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις

πένθος-στα-χανιά-στη-μνήμη-του-μανώλη-σ-900484

Αναβολή των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων αποφάσισε η δημοτική αρχή μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, αναβάλλονται σήμερα Τρίτη τα εγκαίνια των επτά παιδικών χαρών του Δήμου Χανίων στον Παζινό, με την ημερομηνία εγκαινιασμού τους να μεταβάλλεται σε μεταγενέστερο χρόνο, ενώ αναβάλλεται και η μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο Μίκη που συνδιοργανώνεται με τους Φίλους Μίκη Θεοδωράκη στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο λιμάνι.

Επίσης λόγω πένθους, δεν θα λειτουργήσει σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου ούτε ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ.

Στη μνήμη του Μανώλη Σκουλάκη ο Αγροτικός Αύγουστος

Όσον αφορά στην Τελετή Έναρξης του Αγροτικού Αυγούστου, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας σε επικοινωνία του με το zarpanews.gr, είπε πως δε θα γίνει η τελετή έναρξης, ωστόσο η έκθεση θα ξεκινήσει κανονικά τη λειτουργία της.

Επίσης, όλη η διοργάνωση του Αγροτικού Αυγούστου 2019 θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Χανιώτη πολιτικού, όπως είπε ο κ. Βάμβουκας.

Η ανακοίνωση για την αναβολή των εκδηλώσεων λόγω πένθους

«Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην Υπουργού, πρώην Δημάρχου Χανίων και νυν δημοτικού συμβούλου Μανώλη Σκουλάκη, ότι αναβάλλονται όλες οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, μέχρι και την τέλεση της κηδείας του εκλιπόντος.

Συνεπώς, για σήμερα Τρίτη (30/7) αναβάλλονται οι εκδηλώσεις των εγκαινίων του “Αγροτικού Αυγούστου”, των εγκαινίων των παιδικών χαρών Ακρωτηρίου, ενώ θα υπάρξει ανακοίνωση της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται “υπό τη σκέπη της”.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook