Πέντε τάσεις των 60s που μπορείς να ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου

πέντε-τάσεις-των-60s-που-μπορείς-να-ενσωμ-1289089

Η μόδα της δεκαετίας του 1960 αντιπροσωπεύει μια χαλαρή αίσθηση ελευθερίας. Οι μακριές φούστες ανέβηκαν πάνω από το γόνατο, ενώ τα flare τζιν πήραν τη θέση των κάπρι παντελονιών. Πολλές μούσες του στυλ, όπως η Brigitte Bardot και η Jacqueline Kennedy Onasis αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να πειραματιστεί με τα δικά τους ρούχα και το προσωπικό του στυλ.

Παρακάτω θα βρεις τις πιο hot τάσεις της δεκαετίας του ’60 που επανέρχονται στην πρώτη θέση της ντουλάπας μας.

Μίνι φούστα

Η φούστα με μήκος πάνω από το γόνατο επανέρχεται, με τα καρό prints και το τουίντ να στολίζουν το αγαπημένο κομμάτι της Brigitte Bardot. H μίνι φούστα φοριέται καλύτερα το φθινόπωρο με καλσόν και κλασικές μπαλαρίνες ή με κάλτσες και loafers.

Ριγέ μπλουζάκι

Getty Images

Τη δεκαετία του ’60 δεν ήταν όλα τα ρούχα με ψυχεδελικά και paisley prints. Το απλό breton τοπ έγινε γνωστό από τη γαλλική σταρ του κινηματογράφου, Jean Seberg στην ταινία του 1960, Breathless. Συνδύασε το all time classic μπλουζάκι με τζιν παντελόνι και sneakers ή με μάξι φούστα και mules.

Μεταξωτό Μαντήλι

@hermes

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ της δεκαετίας του ’60 είναι τα μεταξωτά μαντήλια με prints που μπορούν να στολίσουν τον λαιμό ή τα μαλλιά σου. Εναλλακτικά, τοποθετησέ τα στα χερούλια της αγαπημένης σου τσάντας.

Παντελόνι flare

Getty Images

Tη δεκαετία του ’60 τα εντυπωσιακά flare τζιν και εμπριμέ παντελόνια έγινα το top κομμάτι μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας που δύσκολα θα μπορούσες να αντισταθείς. Μπορείς ακόμα να δοκιμάσεις τo στυλ σε συνδυασμό με κάτι μίνιμαλ, όπως ένα απλό μπλέιζερ ή ένα πλεκτό τοπ.

Signature τσάντα

@gucci

Με τις δομημένες σιλουέτες και τον αυστηρό σχεδιασμό τους, οι τσάντες It της δεκαετίας του ’60 επανεμφανίστηκαν ως μερικά από τα πιο πολυπόθητα στυλ τσάντας του 2021. Επένδυσε σε ένα από αυτά σήμερα, όπως την τσάντα Jackie του οίκου Gucci.

marieclaire.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook