Πέντε stylish τρόποι να αναβαθμίσετε την κλασική κοτσίδα

πέντε-stylish-τρόποι-να-αναβαθμίσετε-την-κλα-1164924

Η καθημερινότητα των περισσότερων από εμάς πλέον ξεκινάει ως εξής: ξυπνάμε, πίνουμε καφέ και ανοίγουμε τον υπολογιστή για να δουλέψουμε από το σπίτι. Για αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι (ευχαριστούμε covid-19), αλλά σίγουρα μπορούμε να κάνουμε κάτι για να φτιάξουμε τη διάθεσή μας.

Το «μυστικό» εκείνων που δούλευαν μόνιμα από το σπίτι πριν την πανδημία, είναι να διαχωρίζουν κάπως το σπίτι από την εργασία. Αυτό σημαίνει πως το να ξυπνάς και να κάθεσαι κατευθείαν για δουλειά με τις πιτζάμες δεν είναι καλή ιδέα. Αντ’ αυτού προσπάθησε να φορέσεις ένα casual outfit και να φτιάξεις λίγο τα μαλλιά σου – promise, η διαφορά στη διάθεσή σου θα είναι άμεση.

Φυσικά δεν εννοούμε να περάσεις μία ώρα μπροστά στον καθρέπτη για να μείνεις μετά μέσα στο σπίτι, αλλά μία μικρή προσπάθεια στην εμφάνισή σου θα κάνει θαύματα στην ψυχολογία σου.

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να το πετύχεις είναι να κάνεις ένα χτένισμα που δεν απαιτεί προσπάθεια. Η κλασική κοτσίδα που πιάνεις καθημερινά τα μαλλιά σου στο σπίτι μπορεί να δείξει δέκα φορές πιο stylish και cool χωρίς καθόλου κόπο και το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά αξεσουάρ, όπως κορδέλες και scrunchies. Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να αποφασίσεις πιο από τα παρακάτω χτενίσματα θα δοκιμάσεις πρώτο.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook