Πέντε παράξενα δεδομένα που σίγουρα δεν ξέρεις για το Facebook

πέντε-παράξενα-δεδομένα-που-σίγουρα-δ-1296595

Το χρησιμοποιούμε καθημερινά και οι περισσότεροι πια έχουν λογαριασμό στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο, το Facebook. Ωστόσο, η δημοφιλής πλατφόρμα κάνει συχνά αλλαγές ή έχει ρυθμίσεις και χαρακτηριστικά που πολλοί δεν γνωρίζουν.

Δες για παράδειγμα πέντε παράξενα δεδομένα που σίγουρα δεν ξέρεις για το Facebook:

  • Κατά μέσο όρο αναρτιούνται καθημερινά στο Facebook 350 εκατ. φωτογραφίες, ενώ υπολογίζεται πως κάθε λεπτό που περνάει, «ανεβαίνουν» 1.3 εκατ. post σε όλο τον κόσμο.
  • Ο λόγος που το Facebook έχει κυρίως μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις, οφείλεται στη δυσχρωματοψία που αντιμετωπίζει ο ιδρυτής του στο κόκκινο και το πράσινο.
  • Σύμφωνα με έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν, 1 στους 3 χρήστες του Facebook νιώθουν απογοητευμένοι με τη ζωή τους αφότου κάνουν Log in στον προσωπικό τους λογαριασμό.
  • Οτιδήποτε και αν πληκτρολογήσουμε στο status update box, ανεξάρτητα από το αν θα το αναρτήσουμε στον τοίχο μας, αυτό στέλνεται αυτόματα στον server του Facebook.
  • Υπολογίζεται πως περίπου το 5% από τα ενεργά προφίλ που υπάρχουν στο Facebook είναι ψεύτικοι λογαριασμοί ή περιλαμβάνουν ψευδή στοιχεία.

 

news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook