Πέντε έξυπνα κομμάτια για μια εύκολη μετάβαση στο φθινόπωρο

πέντε-έξυπνα-κομμάτια-για-μια-εύκολη-μ-1526180

Είναι καλοκαίρι ή φθινόπωρο; Βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεταξύ των δύο όπου είναι ακόμα αποδεκτό να αποκαλύπτετε τα μαυρισμένα πόδια σας από τις διακοπές και να φοράτε σανδάλια, αλλά μπορεί να χρειαστεί να είστε προετοιμασμένες για μια ξαφνική βροχή. Η ενδιάμεση σεζόν απαιτεί ορισμένα βασικά κομμάτια. Δεν μπορούμε πλέον να προσποιούμαστε ότι είναι καλοκαίρι, ωστόσο νιώθουμε πρόωρο το να αρχίσουμε να φοράμε καλσόν και παλτά.

Για αυτό υπογραμμίζουμε τα πέντε κομμάτια που θα σας εξασφαλίσουν μια εύκολη και κομψή μετάβαση στο φθινόπωρο.

Το οversized πουκάμισο

Getty Images

Τόσο άνετο όσο και stylish, το πουκάμισο έχει μετατραπεί από ρούχο για το γραφείο σε βασικό κομμάτι τα τελευταία χρόνια, χάρη στην ικανότητά του να προσθέτει κομψότητα σε μια εμφάνιση – και μια υπερμεγέθης εκδοχή του προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές για συνδιασμούς. Φορέστε το με tailored παντελόνια για μια cool επαγγελματική εμφάνιση ή με τζιν για ένα καθημερινό λουκ. Μπορείτε επίσης να παίξετε με τις ευρύχωρες αναλογίες του τοποθετώντας το κάτω από γιλέκα και σακάκια.

To flight τζάκετ

Getty Images

Ένα βασικό κομμάτι, χάρη στη δυνατότητα για layering και τη διαχρονική σιλουέτα του, το flight τζάκετ έχει γίνει απαραίτητο στις σύγχρονες ντουλάπες. Το απόλυτο smart-casual πανωφόρι, είναι ένας φυσικός σύμμαχος των casual ρουχων (σκεφτείτε τζιν, cargo παντελόνια και πουκάμισα), αλλά αλλάζει τελείως ύφος όταν φοριέται πάνω από ένα κοστούμι. Αυτή τη σεζόν, συνδυάστε το με ένα slip dress για ένα πιο απροσδόκητο ταίριασμα.

Τα penny loafers

Getty Images

Καθώς οι εποχές αλλάζουν, μία από τις πιο θεμελιώδεις πτυχές μιας ντουλάπας είναι η επένδυση σε ένα παπούτσι poy διευκολύνει τη μετάβαση – και τα penny loafers είναι ακριβώς αυτό. Με την κομψότητα και την ευκολία τους, εγγυώνται ότι μπορούν να σας μεταφέρουν με στυλ τόσο σε casual όσο και σε επίσημες περιστάσεις. Φορέστε τα με τα πάντα, από κοστούμια και τζιν μέχρι πλεκτά φορέματα και μάξι φούστες.

Το πουλόβερ με λαιμόκοψη

Getty Images

Για μια βιομηχανία που κατηγορείται διαρκώς ότι έχει εμμονή με την «καινοτομία», η μόδα είναι επίσης θερμή υποστηρίκτρια των κομματιών που διαρκουν περισσότερο από μια σεζόν – και τα πλεκτά είναι η απόλυτη περίπτωση. Για το φθινόπωρο 2022, το κλασικό crewneck πουλόβερ έρχεται στο προσκήνιο ως το ρούχο-ήρωας, ιδανικό για layering πάνω από ένα μπλουζάκι όταν οι μέρες είναι κρύες, ή μονο του με ένα ψηλόμεσο τζιν για μια χαλαρή εμφάνιση.

Wide-leg pants

Getty Images

Το παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια, που είναι εξίσου εύχρηστο με τα τζιν αλλά με λίγη έξτρα κομψότητα, είναι το ρούχο που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν. Οι οπαδοί των στυλ σε ίσια γραμμή μπορεί να τρομάζουν από τον πρόσθετο όγκο, αλλά με το σωστό styling αυτά τα κομψά παντελόνια ψηλώνουν τα πόδια και σμιλεύουν το σώμα. Φροντίστε μόνο να επιλέξετε ένα ζευγάρι που εφαρμόζει τέλεια στη μέση. Αντισταθμίστε τις υπερβολικές αναλογίες φορώντας τo δικό σας με ένα στενό πουλόβερ ή τονίστε τις με μια εξίσου ογκώδη μπλούζα είτε φορεμένη από μέσα, είτε απ’ ‘εξω για να δημιουργήσετε τη σιλουέτα που θέλετε.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook