Z MAGAZINE

Πέντε από τα πιο δημοφιλή χρώματα για τη διακόσμηση του σπιτιού αυτό το φθινόπωρο

H ανανέωση των χρωμάτων στο σπίτι σας αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για να το κάνετε να μοιάζει πιο φθινοπωρινό. Αν αναρωτιέστε ποια είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα για την εποχή που διανύουμε αυτήν τη στιγμή, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με πέντε από αυτά, καθώς και σε ποιους χώρους ταιριάζουν καλύτερα.

Ζεστός πηλός

Μια κλασική φθινοπωρινή απόχρωση, ο ζεστός πηλός οριοθετεί τη γραμμή μεταξύ πορτοκαλί και καφέ. Η γήινη ποιότητά του φέρνει μια αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας, ενώ οι πιο πορτοκαλί αποχρώσεις του υποδηλώνουν μια αίσθηση ευτυχίας. Το συγκεκριμένο χρώμα αποτελεί ιδανική επιλογή για υπνοδωμάτια, σαλόνια ή οποιονδήποτε χώρο όπου θέλετε να δημιουργήσετε μια αίσθηση ζεστασιάς και αισιοδοξίας.

ΔαμασκηνίΑυτή η βαθιά, ζεστή απόχρωση του μοβ δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε δωμάτιο. Είναι επίσης παρήγορο και βοηθάει στην ενδοσκόπηση. Το δαμασκηνί είναι τέλειο σε κάθε χώρο στον οποίο θέλετε να δώσετε μια πιο πολυτελή ή σοφιστικέ ατμόσφαιρα, όπως ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι ή χώρο διαλογισμού.

Κροκί
Αυτή η φωτεινή, ηλιόλουστη απόχρωση φέρνει μια αδιαμφισβήτητη αίσθηση χαράς. Είναι το χρώμα του ήλιου και δημιουργεί μια έκρηξη φωτεινότητας, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη καθώς οι νύχτες μεγαλώνουν κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου. Το κίτρινο-κροκί αντιπροσωπεύει μια μεγαλύτερη αίσθηση εμπιστοσύνης και ενισχύει την αυτοεκτίμηση. Επιπλέον, αυτή η απόχρωση έχει μια εξαιρετική ενέργεια. Το κροκί είναι υπέροχο σε σκοτεινές περιοχές του σπιτιού, όπως εσωτερικά δωμάτια ή διαδρόμους, για να φέρει μια αίσθηση ελαφρότητας. Επίσης, είναι ιδανικό για κάθε χώρο στον οποίο θα θέλατε να προσθέσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση ζεστασιάς και χαράς όπως η κουζίνα ή το γραφείο του σπιτιού σας.

Ματζέντα
Αυτή η συγκλονιστική απόχρωση του ροζ δίνει ήδη το παρών σε πολλούς τομείς, από το interior design έως το χώρο της μόδας. Είναι έντονο, απροσδόκητο και σημαίνει διαταραχή -με τον καλό τρόπο! Η ιδανική ποπ πινελιά για το σπίτι σας, το χρώμα της ματζέντας λειτουργεί υπέροχα σε κουζίνες, σαλόνια ή οποιονδήποτε χώρο χρειάζεται ενέργεια, αναζωογόνηση ή επανασχεδιασμό. Ωστόσο, όχι σε πολύ μεγάλες επιφάνειες.

Σμαραγδί

Το σμαράγδι είναι αναζωογονητικό και ηρεμιστικό και αντιπροσωπεύει το πλούσιο πράσινο του φυσικού κόσμου. Καθώς οι μέρες γίνονται πιο κρύες και τα φύλλα πέφτουν από τα δέντρα, το περιβάλλον γύρω σας γεμίζει με ακόμη λιγότερο πράσινο, γι’ αυτό είναι σημαντικό να φέρετε αυτήν την κομψή απόχρωση του πράσινου στο σπίτι ως μια λεπτή υπενθύμιση της γενναιοδωρίας της φύσης και της αφθονίας, αναφέρει το Architectural Digest. Το πράσινο προάγει, επίσης, μια αίσθηση ξεκούρασης και αναζωογόνησης. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στο σπίτι όπου θέλετε να δημιουργήσετε μια αίσθηση ηρεμίας ή να γιορτάσετε την πλούσια φύση, όπως το γραφείο, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο ή το σαλόνι.

newsbeast.gr 

Recent Posts

Gov.gr Wallet: Πάνω από 105.200 «απέκτησαν» ψηφιακό πορτοφόλι τον Μάρτιο

Τον Μάρτιο 105.237 χιλιάδες πολίτες κατέβασαν το gov.gr wallet, ενώ σε 1.877.032 υπολογίζεται ο αριθμός…

21 λεπτά ago

Κρήτη | Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου Run Greece Ηράκλειο

Ανακοινώνεται, ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, την Κυριακή 07.04.2024 κατά τις ώρες 07:30…

25 λεπτά ago

Χαρίζει ζωή με τον θάνατό της 54χρονη μητέρα τριών παιδιών στην Κρήτη

Η 54χρονη μητέρα έδωσε ελπίδα και ζωή με τον θάνατό της σε τρεις ανθρώπους Ολονύχτια…

32 λεπτά ago

«Αν έρθουν και οι τουρίστες…χαθήκαμε!» – Σε απόγνωση πεζή στα Χανιά για τον «παραλογισμό» των κατειλημμένων πεζοδρομίων | Video+Photos

Την απόγνωσή της και ταυτόχρονα την απογοήτευσή της για την κατάσταση που επικρατεί στα πεζοδρόμια…

38 λεπτά ago

Εκλογές τον Ιούνιο στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ανακοινώνει την διενέργεια τακτικών εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού…

48 λεπτά ago

Τεχνική κολύμβηση ΝΟΧ: Νέα ημερίδα εν όψει πανελληνίου

Την αγωνιστική τους κατάσταση θα έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν οι αθλητές και αθλήτριες του…

1 ώρα ago