Πεντάστερο ξενοδοχείο δίνει ζεστό νερό σε κουβά, λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση

πεντάστερο-ξενοδοχείο-δίνει-ζεστό-νε-1466528

Μια αναπάντεχη ανακοίνωση προς τους πελάτες του εξέδωσε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στη Ζιμπάμπουε, καθώς ανακοίνωσε ότι σε περίπτωση που θέλουν να κάνουν μπάνιο, θα πρέπει να ζητήσουν ένα κουβά με ζεστό νερό, γιατί υπάρχει διακοπή στην ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, διευθυντής του ξενοδοχείου Meikles, Τινάσε Μουντζόμα, ανέφερε ότι το μέρος λειτουργεί χάρη σε μια γεννήτρια. Δεν υπάρχει κλιματισμός στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους και «αν χρειάζεστε ζεστό νερό για να πλυθείτε, παρακαλώ επικοινωνήστε με την υπηρεσία συντήρησης και θα σας φέρουμε έναν κουβά» διευκρίνισε, πολύ σοβαρά, ο διευθυντής.

 

Η βλάβη, λόγω της οποίας διακόπηκε η ηλεκτροδότηση, αποκαταστάθηκε σήμερα. Στο μεταξύ όμως η ανακοίνωση του διευθυντή είχε κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο, μαζί με φωτογραφίες πελατών που προσπαθούσαν να ξεβγαλθούν με το νερό του κουβά.

Άλλοι πάντως σχολίασαν ότι «ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, σε χώρα όπου οι διακοπές στο νερό και το ηλεκτρικό είναι ενδημικό φαινόμενο, θα έπρεπε να έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα».

Έτσι, το Twitter «πλημμύρισε» με οργισμένες αντιδράσεις, αλλά και memes, για το συγκεκριμένο γεγονός.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook