Πένταρα της ΑΕΚ στον ΑΟΧ Κισσαμικό για το κύπελλο

πένταρα-της-αεκ-στον-αοχ-κισσαμικό-για-802761

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δεν μπόρεσε ν’ ανταγωνιστεί την ΑΕΚ, που επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται αυτόν τον καιρό, επικράτησε άνετα με 5-0. Η χανιώτικη ομάδα αποχαιρετά όπως και να ‘χει με ψηλά το κεφάλι το Κύπελλο και πλέον η προσοχή επικεντρώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα!

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε ένα καλό α’ ημίχρονο όπου μπορεί να βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ, αλλά κυκλοφόρησε τη μπάλα στο ΟΑΚΑ και είχε κάποιες φάσεις, απειλώντας την εστία της ΑΕΚ. Η πρώτη ήταν από το σουτ του Μηνά Χαλκιαδάκη στο 9’, το οποίο «μάζεψε» ο Τσιντώτας, ενώ η επόμενη και καλύτερη φάση ήταν στο 26’ πάλι με τον Χαλκιαδάκη, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να τον νικά με εξαιρετική επέμβαση. Ακόμα μία φάση στο α’ μέρος για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό το σουτ, άουτ, από τον Ρίσκι στο 42′.

Τα γκολ για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Λιβάγια (78’ και 82), Γκάλο (21’), Κρίστιτσιτς (28’) και Μάνταλος (57’) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που παραχώρησε ο Ζιούλης ανατρέποντας τον Μπογέ.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αν μη τι άλλο απόλαυσε τα δυο ματς με την ΑΕΚ και πλέον σειρά παίρνει η Φούτμπολ Λιγκ και η αποστολή την Κυριακή με τη Δόξα Δράμας.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

9′ Ο Χαλκιαδάκης παίρνει την πάσα του Τεγούση, σουτάρει και μαζεύει ο Τσιντώτας.

21’ (1-0) Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, παραά την εκτίναξη του Παπαδόπουλου, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.

26′ Ο Ρίσκι πασάρει στον Χαλκιαδάκη, το πλασέ του οποίου αποκρούει εντυπωσιακά ο Τσιντώτας.

28’ (2-0) Σουτ από τον Κρίστιτσιτς μετά την ασίστ του Γκάλο, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στα δίχτυα.

42′ Σουτ από τον Ρίσκι, άουτ.

57’ (3-0) Η ΑΕΚ κερδίζει πέναλτι με τον Ζιούλη να ανατρέπει τον Μπογέ. Ο Μάνταλος αναλαμβάνει την εκτέλεση και ευστοχεί.

78’ (4-0) Ο Μάνταλος «μοιράζει» τη μπάλα στον Λιβάγια, που με σουτ «νικά» τον Παπαδόπουλο.

82’ (5-0) Γύρισμα του Μπακάκη για τον Λιβάγια, το σουτ του χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στη συνέχεια με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά). Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) – Σαμοΐλης (Αθηνών). 4ος διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Κίτρινες κάρτες: Τεγούσης (26’)

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γκάλο, Άλεφ, Κρίστισιτς (70′ Μπότος), Μάνταλος, Μπακάκης, Μπογέ (74′ Κλωναρίδης), Πόνσε (58′ Λιβάγια)

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Ζιούλης, Καραγεώργης, Τόλι, Φαζός, Σάλιακας (72′ Κάσσος), Σιμόν, Γκίνη, Τεγούσης, Χαλκιαδάκης (78′ Αρναρέλλης), Ρίσκι (63′ Καραγιάννης)

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook