Πεντάρα από τα Χανιά στη Ζάκυνθο που «πάτησαν» εξάδα

πεντάρα-από-τα-χανιά-στη-ζάκυνθο-που-π-1363240

Την νίκη σε ένα must win παιχνίδι πανηγύρισαν τα Χανιά, τα οποία επιβλήθηκαν με 5-1 της Ζακύνθου στα Περιβόλια για την 15η αγωνιστική της Super League 2 και «πάτησαν» για πρώτη φορά φέτος την εξάδα.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Χανιώτες, καθώς βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ από το 18′, όταν ο Ντάσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, η γρήγορη απάντηση του Μπαΐροβιτς, ένα λεπτό αργότερα, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισορροπήσουν άμεσα το ματς και να ψάξουν -όπως και έκαναν- χωρίς άγχος την ανατροπή.

Στο 39′ ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Βασιλόγιαννη και πλάσαρε για το 2-1, ενώ ο τελευταίος σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, δίνοντας έτσι μια διαφορά ασφαλείας δύο γκολ στην ομάδα του πριν από το ημίχρονο. Εννέα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, ο Βασιλόγιαννης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 4-1 των γηπεδούχων, για να έρθει ο Κολλάς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να διαμορφώσει, με όμορφη ατομική ενέργεια, το τελικό 5-1, το οποίο χάρισε στα Χανιά το τέταρτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Έτσι, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού Β’ από τον Λεβαδειακό (1-3), > στην 6η θέση του νοτίου ομίλου με 18 βαθμούς.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

9′ Σέντρα του Μπαΐροβιτς σουτ στην κίνηση του Βασιλόγιαννη ψηλά άουτ η μπάλα.

11′ Ωραία ενέργεια και συνεργασία του Βασιλόγιαννη με τον Μπαΐροβιτς αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή καταλήγει άουτ.

18′ ΓΚΟΛ: Για τη Ζάκυνθο με προβολή του Ντάση παρά την προσπάθεια του Πατάπη μετά από γύρισμα του Μιγκέλ.

19′ Άμεση απάντηση για την ομάδα των Χανίων, ο Βάρκας σηκώνει την μπάλα μέσα στην περιοχή ο Μιγκέλ δεν μπορεί να απομακρύνει και ο Μπαΐροβιτς με πλασέ περνά την μπάλα κάτω από τον Πατσιογιώργο για το 1-1.

28′ Φάουλ του Τριανταφυλλάκου αποκρούει ο Πατσιογιώργο, γύρισμα του Βάρκα εξ επαφής πλασέ του Μπαΐροβιτς αποκρούει ξανά ο Πατσιογιώργος και διώχνει ο Σοάρες.

30′ Διαμαρτυρίες για χέρι του Καλλιβωκά σε γύρισμα του Μπαΐροβιτς.

33′ Νέα μεγάλη ευκαιρία από γύρισμα του Μπαΐροβιτς το σουτ του Τριανταφυλλάκου μέσα από την περιοχή αποκρούεται από τον Καλλιβωκά.

36′ Από κάθετη πάσα του Βασιλόγιαννη το σουτ του Μπαΐροβιτς καταλήγει άουτ.

39′ ΓΚΟΛ: Κάθετη πάσα του Βασιλόγιαννη ο Καμαρά πλασάρει για να διώξει ο Λαμπόγλου και με δεύτερη προσπάθεια από πλάγια ο Καμαρά πλασάρει για το 2-1.

41′ Σέντρα του Βασιλόγιαννη κεφαλιά του Μπαΐροβιτς μπλοκάρει ο Πατσιογιώργος.

45+1′ ΓΚΟΛ: Από πάσα του Βάρκα ο Βασιλόγιαννης ελίσσεται μέσα στην περιοχή και με σουτ κάνει το 3-1.

74’ Σέντρα του Καμαρά κεφαλιά του Βάρκα άουτ.

79’ ΠΕΝΑΛΤΙ: Διπλή ντρίμπλα του Βασιλόγιαννη στον Μιγκέλ που τον ανατρέπει με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

81′ ΓΚΟΛ: Ο Βασιλόγιαννης ευστοχεί στο πέναλτι για το 4-1.

90+1′ ΓΚΟΛ: Ωραία ατομική προσπάθεια του Κολλά που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 5-1.

90+3′ Σουτ του Ντάση απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης.

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολάου Χρ. (Αθηνών) – Γουρνιάς (Αν. Αττικής)

4ος διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καψάλης (84’ Καλαϊτζάκης), Πατάπης, Τσαμούρης, Καμαρά, Μασούρας, Τριανταφυλλάκος (60’ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Μπαΐροβιτς (84’ Κολλάς), Βάρκας (74’ Ζιούλης), Βασιλόγιαννης (84’ Κόλα).

Ζάκυνθος (Δημήτρης Νόλης): Πατσιογιώργος, Καλλιβωκάς, Οντόνε, Μιγκέλ, Σοάρες, Ντάσης, Μπαζάν (66’ Κάμερον), Σούρμπης (82’ Τέλεν), Τσιμέλι, Κάρλος Εντουάρντο (77’ Κοναγκάγια), Λαμπόγλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook