Πεντανόστιμα πιάτα, επιλεγμένο κρασί και… θέα στην ομορφότερη αυλή του Κουμ Καπί

πεντανόστιμα-πιάτα-επιλεγμένο-κρασί-1470094

Η ομορφότερη αυλή του Κουμ Καπί, εκτός από εξαιρετική θέα, προσφέρει και μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Η γνωστή μας «Αθιβολή» ανακαινίστηκε πλήρως, δημιούργησε μοναδικές γεύσεις, εμπλούτισε την εξαιρετική λίστα κρασιών και μας υποδέχεται κάθε βράδυ σε ένα υπέροχο σκηνικό.

Με τη «σφραγίδα» των έμπειρων Νίκου Ηλιάκη, Νίκου Παπαδάκη, Ηλία Διγενάκη και της εξαιρετικής τους ομάδας, η «Αθιβολή» διαθέτει μεσογειακή κουζίνα, με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες σε ένα μενού που αποτελείται εξίσου από κρεατικά και ψαρικά.

Από το μενού, το οποίο επιμελείται ο Γιώργος Σαββιδάκης, ξεχωρίσαμε αρχικά τη σαλάτα σολομού και την πράσινη σαλάτα με χαλούμι. Το σαγανάκι με ντόπια γραβιέρα και τραγανή κρούστα θα σας εκπλήξει ευχάριστα, ενώ το παραδοσιακό απάκι με στάκα και αυγά αποτελούν must επιλογή.

Τα χοιρινά φιλετάκια, τα σκιουφιχτά με στάκα και οι παπαρδέλες με μοσχάρι αποτελούν κορυφαίες επιλογές, ενώ αν προτιμάτε θαλασσινές γεύσεις, επιλέξτε το κριθαρότο γαρίδας, το φιλέτο φρέσκου τόνου που είναι το πιο νόστιμο που θα βρείτε στα Χανιά και σίγουρα το πιάτο που θα σας εντυπωσιάσει είναι οι παπαρδέλες με καπνιστό χέλι.

Η επιλεγμένη λίστα κρασιών από την κάβα «Οινολάτρης», τα κοκτέιλ και οι επιλεγμένες μουσικές λίστες, θα συνοδεύσουν ιδανικά το δείπνο.

Γιατί φέτος, οι καλοκαιρινές βόλτες μας οδηγούν μόνο στην «Αθιβολή»!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook