Πεντάχρονη σφήνωσε σε κούνια παιδικού σταθμού στο Αγρίνιο – Ξεριζώθηκαν τα μαλλιά της

πεντάχρονη-σφήνωσε-σε-κούνια-παιδικο-994508

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι σε νηπιαγωγείο του Αγρινίου με την οικογένειά του να προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά των νηπιαγωγών. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στο 8ο νηπιαγωγείο, όταν το κοριτσάκι έπαιζε σε μια αυτοσχέδια κούνια. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα μακριά μαλλιά της μαθήτριας, μπλέχτηκαν με το σχοινί της αυτοσχέδιας κούνιας (σ.σ. ένα λάστιχο αυτοκινήτου δεμένο με τριχιά σε δέντρο) και από αυτό το σημείο και μετά, δίνονται δυο εκδοχές.

Σύμφωνα με τις νηπιαγωγούς, το κοριτσάκι έχασε το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών του, όταν άρχισε να τραβά τα μπλεγμένα του μαλλιά. Μόλις φώναξε , αμέσως οι τρεις δασκάλες προσπάθησαν να την ξεμπλέξουν, έκοψαν την τριχιά και προσπαθούσαν να την βοηθήσουν για αρκετή ώρα. Όπως υποστηρίζουν όμως, η ζημιά είχε ήδη γίνει. Τα όσα λένε όμως οι γονείς του νηπίου, είναι τελείως διαφορετικά, μιας και καταγγέλλουν βαριά αμέλεια, ξεκινώντας από την κούνια, που ήταν ακατάλληλη και δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί.

Η μητέρα της μικρής ειδικότερα, δήλωσε στο agriniopress.gr πως οι υπεύθυνες νηπιαγωγοί, βλέποντας την κατάσταση, δεν λειτούργησαν ήρεμα, αλλά τράβηξαν με δύναμη το κεφάλι του παιδιού, με αποτέλεσμα να του ξεριζώσουν τα μαλλιά, ενώ κανονικά έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ψαλίδι, ώστε να σωθούν τα μαλλιά και να μην πονέσει το παιδί.

ethnos.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook