Πέννυ Μπαλτατζή: «Με παρενοχλούσε παντρεμένος, ενώ κρατούσε αγκαλιά το παιδί του»

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε!» μίλησε το πρωί της Παρασκευής (22/1) η γνωστή τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή, που συμμετείχε πρόσφατα στο J2US του Νίκου Κοκλώνη, ενώ ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική της συμμετοχή στο ριάλιτι «House of Fame», όπου θα κάνει τα μαθήματα φωνητικής στους παίκτες.

Η τραγουδίστρια μίλησε με εκτίμηση για την εργατικότητα της Ελένης Φουρέιρα που θα έχει τον ρόλο της παρουσιάστριας στο «House of Fame», ενώ έκανε και μία συγκλονιστική προσωπική αποκάλυψη αναφορικά με τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, που έρχονται στο φως καθημερινά, με φόντο την πολύκροτη υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Για τη δικής της εμπειρία η Πέννυ Μπαλτατζή είπε: «Εργοδότης όταν δεν ήμουν γνωστή μου έχει πει ότι θα μου δώσει χρήματα για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela – δεν ήταν φυσικά ο ιδιοκτήτης του Caramela – ήταν ένας άνθρωπος από ένα συνοικιακό μαγαζί. Έκανε κι άλλα πράγματα, μου χαμήλωνε τη φωνή μου για να μην ακούγεται στο μικρόφωνο, και όλα αυτά επειδή δεν δέχομαι τις προτάσεις του. Παντρεμένος με παιδί, πολλές φορές αγκαλιά με το παιδί του, 9 χρόνων. Δεν έχουν πάει να με αγγίξουν παρά τη θέλησή μου, μόνο μία φορά έβαλε κάποιος το χέρι του στο πόδι μου και είπα ότι σε παρακαλώ πολύ. Αρνήθηκα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ