Πειθαρχικές διαδικασίες από τη ΔΕΗ για τον 55χρονο Χανιώτη που κακοποίησε τον σκύλο του

πειθαρχικές-διαδικασίες-από-τη-δεη-γι-1115911

Όπως προκύπτει από νέο έγγραφο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο 55χρονος που κακοποίησε κρεμώντας και κόβοντας με τανάλια του όρχεις του σκύλου του στο χωριό Κουνουπιδιανά των Χανίων, δεν συνεχίζει να εργάζεται κανονικά στην ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πηγές της ΔΕΗ στο SKAI.gr, με αφορμή το περιστατικό του άγριου βασανισμού ζώου στην Κρήτη, ο Πρόεδρος της ΔΕΗ ζήτησε να κινηθούν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες για τον υπάλληλο που φέρεται να έχει διαπράξει την αποτρόπαια πράξη. Τέτοιες αποτρόπαιες  συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Με απόφαση του Προέδρου από την 7η Οκτωβρίου 2020 ο συγκεκριμένος υπάλληλος τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική και ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Σε επικοινωνία του SKAI.gr με τον αρμόδιο υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη επεσήμανε: «Προφανώς ισχύουν στο ακέραιο όσα έχουν ειπωθεί, δεν αλλάζει η στάση ούτε του υπουργείου, ούτε η στάση της ΔΕΗ».

Αναλυτικά η απόφαση:

 

4 thoughts on “Πειθαρχικές διαδικασίες από τη ΔΕΗ για τον 55χρονο Χανιώτη που κακοποίησε τον σκύλο του

  1. Αντε να δούμε, γιατί στην Ελλάδα ακούμε πειθαρχικο και κρατάμε την κοιλια μας από γέλια. Ελπίζουμε ότι επιτέλους το ελληνικό δημόσιο έστω και μία φορά θα κάνει αυτό που πρέπει και δεν θα μπουν στη μέση οι συντεκνοι, οι συνάδελφοι, συνδικαλιστες, να μας λένε ότι το έκανε για να «ηρεμήσει το σκυλί». Επίσης, κάποιος πρέπει να ψάξει και την κατάσταση στο σπίτι του και τι έχουν περάσει αυτά τα παιδάκια κ κάποιος να τα πάρει απο κει για να μην γίνουν σαν τον μπαμπά τους. Oi eισαγγελικές αρχές στη Κρήτη αφήνουν τα παιδιά στο έλεος μπαμπαδων που κατακρεουργούν ζώα?

  2. Η διαθεσιμότητα από ΔΕΚΟ έπρεπε να είναι δεδομένη. Επίσης , η εικονα αποτρόπαια αυτή φωτογραφία του αγαπημένου ζώου , απαντά στο αν αυτό επιτρέπεται να είναι πλημμέλημα ?! στο ελλαδισταν κ επίσης αν αυτός που το έχει προκαλέσει αυτό πρέπει να έχει ανήλικα στο σπίτι.

  3. Ελλάδα /Αφγανιστάν 2020. Φρικτά βασανιστήρια στην αυλή σπιτιού στην καρδιά των κουνούπιδιανων. Ελληνικό δημόσιο σε λήθαργο. Δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε σκυλάκι -ούτε παιδάκι. Το σκυλάκι σώθηκε από Γερμανό περαστικο!! Το παιδάκι πρέπει να περιμένει πότε θα ξυπνήσουν οι εκπαιδευτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί στο σχολείο, η εισαγγελία ανηλίκων κλπ. Αλλά γιατί να ξυπνήσουν ? Θα κοπούν τα μιστα? Παίζει να βγούνε και στην Ζήνα να μας πούνε ότι έπεσαν από τα σύννεφα. Α ρε Μητσοτάκη μεταρρυθμιστή. Πλημμέλημα η κακοποίηση ζώων και αξιολόγηση στο δημόσιο μηδέν. Μην μας εξευρωπαϊσεις άλλο , το χεις τερματίσει.

  4. Μην το χάσουμε και αυτό το στέλεχος στο δημόσιο. Καλά να σαι τεμπέλης, καλά να πίνεις καφέδες και όλη μέρα να τρέχεις σε πορείες, διαμαρτυρίες , καλά να ξυνεσαι, καλά να χεις δώσει πλαστά απολυτήρια, ΛΟΟΥΕΡ κ να σε πληρώνουμε. Αυτά τα έχουμε συνηθίσει ως λαός. Να σε πληρώνουμε και να σφάζεις σκυλάκια που σε άλλη χώρα θα είχες μπει φυλακή για μις δεκαετία ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΎ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ. Το απαιτεί ο ηλιθιος λαός που πληρώνει τη ΔΕΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook