Πέδιλα: Όλα τα στυλ που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023

πέδιλα-όλα-τα-στυλ-που-θα-κυριαρχήσουν-1694333

Τα πέδιλα είναι το πιο σημαντικό ζευγάρι παπουτσιών που έχουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. O λόγος; Η ευελιξία τους. Σπάνια ένα ρούχο δεν θα δείξει καλό σε συνδυασμό με ένα ωραίο ζευγάρι φλατ ή ψηλοτάκουνα σανδάλια. Σε ουδέτερους ή πιο ζωηρούς τόνους, δίνουν το ενδιαφέρον που χρειάζεται, ενώ χαρίζουν ισορροπία σε ένα πιο φορτωμένο σύνολο.

Φυσικά, τα strappy στυλ της δεκαετίας του ’90 εξακολουθούν να διατηρούν τη δημοτικότητά τους όπως και οι chunky σόλες. Στην πραγματικότητα η μόδα του καλοκαιριού μπορεί να οριστεί από 8 τύπους σανδαλιών, με το καθένα να χρησιμεύει ως λύση σε οποιοδήποτε στυλιστικό δίλημμα που μπορεί να σας φέρουν οι επόμενοι μήνες.

Ποια είναι τα στυλ που θα κυριαρχήσουν την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023;

Strappy σανδάλια

Bottega Veneta S23

Θα τα δούμε σε πολλές εκδοχές. Ο Balmain παρουσίασε chunky σόλες με πλεκτά λουριά. Θα δούμε και πιο διακριτικά στυλ, αλλά όχι λιγότερο σύγχρονα, όπως δίδαξε η Bottega Veneta: με κυρτό τακούνι, στιβαρά λουριά και στάμπα πύθωνα. Τα μινιμαλιστικά πέδιλα με λουράκια θα υπάρχουν επίσης στο ρεπερτόριο της σεζόν και είναι ιδανικά για να τα φορέσετε με τα πάντα-από φορέματα, tailored παντελόνια και τζιν, μέχρι σορτς και μίνι φούστες. Θα επικρατήσουν σε βασικούς τόνους, όπως το μαύρο, το γκρι και το καφέ.

Platform σανδάλια

Maxwell S23

Τα σανδάλια με πλατφόρμα είναι εδώ και αυτή τη σεζόν. Η περίεργη σόλα και το χοντρό τακούνι τους (στις περισσότερες περιπτώσεις) θα σας επιτρέψουν να περπατήσετε σταθερά χωρίς να χάσετε την ισορροπία σας. Για την άνοιξη του 2023, ο Brandon Maxwell προτείνει μια κυκλική πλατφόρμα, πολύ πιο άνετη από τη γνωστή. Ο Del Core θα σετάρει φορέματα για πάρτι με πέδιλα σε λευκό και μπλε, ενώ η Badgley Mischka επιλέγει ζωηρά φινιρίσματα σε κίτρινο, φούξια και απαλό ροζ.

Σανδάλια gladiator

Kors clp S23

Αυτά τα σανδάλια τα βρίσκουμε στην κορυφή των τάσεων για την άνοιξη-καλοκαίρι 2023. Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στις πασαρέλες των Michael Kors και Giambattista Valli, καθώς οι ετικέτες πολυτελείας προειδοποιούν ότι αυτά τα It υποδήματα θα είναι απαραίτητα σε χρυσό χρώμα.

Thong σανδάλια

Gabriela Hearst S23

Ένα από τα αγαπημένα στυλ κομψών κοριτσιών όπως η Kendall Jenner και η Bella Hadid, είναι αυτά τα thong σανδάλια ή οι σαγιονάρες. Με την επιστροφή της μοδας Y2K εμφανίστηκαν χωρίς προειδοποίηση και έχουν κάνει θαύματα. Για την άνοιξη-καλοκαίρι 2023 θα τα φορέσουμε με πλατφόρμα, όπως ανακοίνωσε η Coperni, ενώ η Burberryαπό την πλευρά της, παρουσίασε δύο σχέδια: φλατ για την παραλία και ψηλά με τακούνι στιλέτο. Τέλος, έχουμε την Gabriela Hearst με μια μινιμαλιστική πρόταση. Flat στρινγκ σανδάλια, ιδανικά για να τα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μεταλλιζέ πέδιλα

Chloe S23

Τα μεταλλιζέ πέδιλα θα έρθουν με ανανεωμένο αέρα. Η Proenza Schouler δημιούργησε ένα εξαιρετικά κομψό δικτυωτό mule για τη σεζόν, χωρίς αμφιβολία όμως υπάρχει ένα σανδάλι για κάθε γούστο και η Tory Burch θα κάνει πραγματικότητα την επιθυμία σας για απόλυτη άνεση.

Σανδάλια T Bar

Για άλλη μια φορά καλωσορίζουμε τα σανδάλια T-Bar γιατί από το περασμένο καλοκαίρι έχουν πάρει τη θέση τους στην ντουλάπα μας. Η Alberta Ferretti έδειξε ένα φλατ μοντέλο που θα ταιριάζει με μίνι φορέματα και φούστες, η Awake Mode δημιούργησε λευκά σανδάλια γραφείου με λεπτό τακούνι, ενώ ο Emporio Armani στόλισε τα δικά του με πολύτιμους λίθους.

Chunky σανδάλια

Με στιβαρή σόλα και δερμάτινα λουράκια, σε μεταλλικούς τόνους, όπως χρυσό και ασημί αλλά και σε λευκό, μαύρο και πορτοκαλί, θα στυλιζάρουν τις καθημερινές εμφανίσεις της σεζόν. Η πασαρέλα του οίκου Hermès έδειξε ένα μοντέλο σε gladiator στυλ που θα αναδείξει τα σορτς και τα φαρδιά παντελόνια, η Jil Sander είχε μια ογκώδη T-Bar πρόταση και η Collina Strada δημιούργησε ένα sporty στυλ που συνδυάζεται καλύτερα με τζιν.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook