Παύλος Πολάκης: Τελικά διαβάζω βουλωμένο γράμμα!

παύλος-πολάκης-τελικά-διαβάζω-βουλωμ-1181595

Με μια «σκληρή» ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σχολιάζει τα «fake news», όπως τα χαρακτηρίζει,  που ανάρτησε το in.gr του μιντιακού ομίλου Μαρινάκη.

Ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται με σφοδρότητα στον δημοσιογράφο και διευθυντή ψηφιακών μέσων της Αλτερ Έγκο Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο ο οποίος υπέγραψε και την ανάρτηση υπό τον τίτλο: «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;».

Γράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τελικά διαβάζω βουλωμένο γράμμα!

Το πρωί έκανα μια αναρτηση (φωτό 6)πως το πετσοταισμενο σύστημα επικοινωνίας του Μαξίμου ,θα παίξει το σενάριο «όλοι ίδιοι είναι», «μην το πολιτικοποιειτε» κλπ κλπ για να μειώσουν το τεραστιο πολιτικό κοστος που έχει η κυβέρνηση και ο Μητσοτακης που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ ,πρόεδρο στο Εθνικό Θέατρο!

ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ …..

Με δυο διαδοχικά άρθρα στο ingr ,κανοντας και ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ,η γνωστή παραδουλευτρα του Μαρινάκη και γενίτσαρος της διαπλοκής (ειχε περάσει και από τα ΕΑΑΚ) ο «δημοσιογράφος» Λευτεράκης Χαραλαμπόπουλος ,αναλαμβάνει να ξελασπώσει το σύστημα που νιώθει να κλυδωνίζεται από το μέγεθος των αποκαλύψεων και της βρωμιάς την οποία περιέθαλπαν !!

Το μόνο που αξίζει να σχολιάσει κανείς από τα «κείμενα» είναι πόσο δούλος και κλόουν μπορεί να γίνει κάποιος, που βγάζει το ψωμι του υπηρετώντας τη βρωμια και τη σαπίλα !

ΥΓ τέτοιας ποιότητας μοντάζ με το δικό σου Λευτερακη ,έκανε και το Μακελειό!! Τώρα θα αναλάβουν δράση τα Ορκ της Ομάδας αλήθειας της ΝΔ να τη διαδώσουν ,χωρίς τη δική σου υποσημείωση πως είναι μοντάζ..

Τα δουλεύεις τα τριάκοντα αργύρια ….Λευτερακη….»

Τελικά διαβάζω βουλωμένο γράμμα!

Το πρωί έκανα μια αναρτηση (φωτό 6)πως το πετσοταισμενο σύστημα επικοινωνίας του…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook