Παύλος Πολάκης: «Να το έγγραφο που αποδεικνύει τα ψεύδη Καραμανλή»

παύλος-πολάκης-να-το-έγγραφο-που-αποδ-1560480

Ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης αποκαλύπτει σήμερα το από 30/9/2021 διαβιβαστικό έγγραφο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) που πρωτοκολλήθηκε στο Γραφείο Υπουργού Μεταφορών Κ. Καραμανλή στις 04/10/2021, στο οποίο γίνεται λόγος ακόμα και για ποινικές ευθύνες και το οποίο αποδεικνύει ότι όταν χθες ο κ. Καραμανλής δήλωνε στην Επιτροπή Διαφάνειας πως δεν γνώριζε το θέμα, κορόϊδευε χωρίς δισταγμό και ντροπή την ελληνική κοινωνία και τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη.

Η αποκάλυψη αυτή γίνεται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Χάρη Καστανίδη που έφερε στο φως την έκθεση της ΕΑΔ, ή οποία μετά από έλεγχο που διενήργησε για την σύμβαση 717 και είχε ενημερώσει ήδη από τον Οκτώβριο του 2021 τον τότε Υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, για τις τεράστιες ευθύνες που υπάρχουν σχετικά με την πρόοδο των εργασιών ασφαλείας, ζητώντας από αυτόν να προβεί εκτός των άλλων σε εντός 2μήνου άσκηση πειθαρχικού ελέγχου κατά των υπευθύνων.

Απέναντι σε αυτό, ο κ. Καραμανλής δήλωνε άγνοια για την έκθεση χθες στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή!

Απευθυνόμενος στον πρώην υπ. Μεταφορών, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δήλωσε: «Κώστα Καραμανλή, η χθεσινή σου εμφάνιση στη Βουλή αποτελεί μέγιστη πρόκληση τόσο προς το Κοινοβούλιο και τη Δικαιοσύνη που ερευνά τις ευθύνες του δυστυχήματος, όσο και προς τη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας στα Τέμπη».

One thought on “Παύλος Πολάκης: «Να το έγγραφο που αποδεικνύει τα ψεύδη Καραμανλή»

  1. Καταλάβατε τώρα γιατί τους ενοχλεί ο Πολάκης; Λογικό είναι όταν κάποιος τους «γλεντάει» τόσο άγρια, να θέλουν να τον ξεφορτωθούν. Και μη μου πείτε ότι το περιστατικό με την ανάρτηση των φωτογραφιών των «δημοσιογράφων» και των «δικαστών» ήταν αυτό που τους εξαγρίωσε. Απλά ο Πολάκης ασυγκράτητος όπως είναι τους έδωσε την ευκαιρία που περίμεναν μια ζωή!!! Στο κάτω-κάτω ορισμένοι είναι πιο ασυγκράτητοι στο sex από άλλους!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook