Παύλος Πολάκης: «Γελοίο ποσό» το ενοίκιο για τα κτίρια στον λόφο Καστέλι – «Πρύτανης του real estate» ο Διγαλάκης

παύλος-πολάκης-γελοίο-ποσό-το-ενοίκ-1109450

Παγχανιώτικη σύσκεψη φορέων για τη δημιουργία ολοκληρωμένης πρότασης, η οποία θα αποτελέσει εναλλακτική λύση στην αξιοποίηση των κτιρίων στον Λόφο Καστέλι, πρότεινε ο Παύλος Πολάκης. Την Τρίτη, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη, Νίκου Καλογερή και του Παύλου Πολάκη μαζί με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Χανίων πρότεινε να αναλάβουν πρωτοβουλία ο Δήμος Χανίων και η Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Πρότεινε χαρακτηριστικά να συμμετέχουν σε αυτή τη σύσκεψη όλοι οι φορείς που σχετίζονται με την υπόθεση, από το ίδιο το Πολυτεχνείο μέχρι το Επιμελητήριο και τους πολιτικούς φορείς.

Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε τον νυν Υφυπουργό Παιδείας, Βασίλη Διγαλάκη, «πρύτανη του real estate» και τόνισε ότι η δημιουργία ξενοδοχείου θα ήταν παράνομη, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχει πάνδημη επιθυμία να μη γίνει ο χώρος ξενοδοχείο.

«Το ποσό είναι γελοίο», είπε ο κ. Πολάκης, αναφερόμενος στο ενοίκιο των 350.000 ευρώ που αναμένεται να εισπράττει το Πολυτεχνείο Κρήτης για την παραχώρηση των κτιρίων. «Είναι σαν ένα ψευτοπρόγραμμα επιδοτούμενο».

Δείτε τις δηλώσεις:

zarpanews.gr

8 thoughts on “Παύλος Πολάκης: «Γελοίο ποσό» το ενοίκιο για τα κτίρια στον λόφο Καστέλι – «Πρύτανης του real estate» ο Διγαλάκης

  1. Ε ΔΩΣΕ ΡΕ ΠΑΥΛΑΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ 10ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ .Υ.Γ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΗΤΑΝ ΩΦΕΛΙΜΗ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ?

  2. Ε ρε βαλθηκατε να χαλασετε τις μπιζνες του Διγαλη. Δεν πηγαν και καλα τα ξενοδοχεια του φετος, θα μας τον πεθανετε! Επειδη θα γινει ενα μνημειο κυριλε ξενοδοχειο για να πλατσουριζει ο βρετανος και ο σουηδος; Επειδη αυτη η εταιρεια ειναι καπως αφανης με μονο ενα ισολογισμο και με κατι φημες περι συνδεσης της με τον Διγαλη; Επειδη για να μπεις πλεον θα πρεπει να αφηνεις κανα 10ευερω για καφε; Δηλαδη τα τουριστακια που θα μενουν; Μονοφαγαδες! Ολα για εσας τους ντοπιους! ΤΣ ΤΣ ΤΣ

    ΥΓ. Διγαλη λιωνω για μια δημοσια εμφανιση σου καπου στο κεντρο της πολης. Να ανακοινωσεις μια επισκεψη ρε αδερφε. Αλλα χωρις να σε ακουλουθα καμια διμοιρια ΜΑΤ. Δε θα βρεχει! Θα σε φτυνουν. ΛΑΜΟΓΙΟ

  3. Φέρτε πίσω εσείς τα 6εκ.€(!) από τίς μάσκες-μπούργκα και μετά να ζητάτε από τους άλλους!
    Υ.Γ.1 ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να στεγάζει άστεγους & μετανάστες.Γιά να δούμε τώρα πού θα πάνε όλοι αυτοί!
    Υ.Γ.2 τα 360χιλ.€ το χρόνο,μετά από τους φόρους δεν θα μείνουν ούτε τα μισά!Να δείς ότι θα τους πληρώνουμε κι από πάνω!

  4. καποιοι ψεκασμενοι επιμενουν στην ηλιθια επιχειρηματολογια «ξενοδοχειο ή καταληψη». Δεν θα τους περασει και θα περασει κι αυτο…

  5. Είδες? Άμα είσαι αριστερός επαναστάτης με προϋπηρεσία στους κόντρας στη Νικαράγουα, τα 350 χιλιάρικα σου φαίνονται στραγάλια.. άλλωστε και ο Τσε πούρα Αβάνας κάπνιζε και ρολεξ ρολόι φορούσε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook