Παύλος Πολάκης: «Η κατηφόρα άρχισε και δεν σας σώζουν τόσα κι άλλα τόσα στα διεφθαρμένα ΜΜΕ»

«Η κατηφόρα άρχισε» για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επισημαίνει ο Παύλος Πολάκης.

Μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τις νέες αλλαγές, όπως και τα έως τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης, παραθέτοντας ένα πρωτοσέλιδο των «Νέων» που αναφέρει οτι ο… Θεός μας έστειλε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά:

«ΕΚΟΙΛΟΠΟΝΙΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΟ!!!!Ανασχηματισμός Κυριακου Γενάρης 2021….

Εκλογές με υπουργό εσωτερικών ένα πρώην Επενιτη(αφού έδιωξε τον πρώην Κνιτη) για να «μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία»
Θα έρθει όμως που να γυρίσει ο κόσμος σας ανάποδα!!

Στο Εργασιας ο Χατζηδακης για να προχωρήσει το σχέδιο της παράδοσης της επικουρικής ασφάλισης στους ιδιώτες όπως χάρισε την Ολυμπιακή στο ΒΑΣΙΛΑΚΗ και όπως έκανε χωράφια τα οικόπεδα των μικρομεσαίων πρόσφατα για να τα αγοράσουν μπιρ-παρά τα funds της ακίνητης περιουσίας

Σε Υγεία-Ανάπτυξη-τουρισμό-πολιτισμό-Παιδεία -Προ.Πο η ίδια ομάδα που τα κατάφερε καλά από το Ελληνικό μέχρι την Ακρόπολη από τις Μεθ μέχρι τις θεραπείες-εμβόλια,από τις μάσκες και τα ντιλαρισματα στα κολλέγια μέχρι το ξύλο τα δακρυγόνα και τις «γιορτές που είναι μαχαιριές»!!!!

Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ !!! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ!!

 

ΕΚΟΙΛΟΠΟΝΙΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΟ!!!!
Ανασχηματισμός Κυριακου Γενάρης 2021….

Εκλογές με υπουργό εσωτερικών…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τον Πολάκη δεν τον πήγαινα.ποτέ για τον άκρατο αριστερό λαϊκισμό του…αλλά μπρός στην Λουκρητία Βοργία (!) της οικογένειας Βοργία (Μητσοτακέϊκο) των Χανίων…αρχίζω και τον βλέπω με άλλο μάτι!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ